Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Toronto Maple Leafs vs Arizona Coyotes ponturi și pronosticuri 18.10.2022

Marți dimineață, de la ora 02:00, Toronto Maple Leafs și Arizona Coyotes se vor duela în una dintre partidele programate să aibă loc în NHL. Partida aceasta are loc în Scotiabank Arena.
Toronto Maple Leafs vs Arizona Coyotes
October 18,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Toronto Maple Leafs vs Arizona Coyotes

Este o diferența între cele două echipe, iar simplul fapt că regăsim Toronto în postura de formație gazdă, înclin să merg pe mâna ei, din nou. Victorie Toronto Maple Leafs la handicap (-1.5 goluri), cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes

Peste 1.5 goluri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Toronto Maple Leafs

  • În cele trei meciuri jucate de Toronto Maple Leafs în acest sezon a reușit să joace un hochei la nivel înalt și drept urmare a acumulat patru puncte.
  • Sezonul pentru ea a început cu teamă, iar singura înfrângere de până acum a venit în chiar prima etapă, atunci când a cedat cu 3-4 pe terenul rivalei Montreal Canadiens.
  • Datorită victoriilor cu Washington (3-2) și Ottawa Senators (3-2), Maple LEafs a urcat pe locul 7 în Conferința de Est, cât și pe 4 în Divizia Atlantic.

Arizona Coyotes

  • Două meciuri a disputat Arizona Coyotes în acest sezon al hocheiului nord-american, meciuri în care nu a făcut decât să fie un partener de antrenament.
  • În chiar primul meci a ținut să arate limitele ei, 2-6 a fost scorul în partida cu Pittsburgh Penguins. Al doilea duel s-a încheiat cu 3-6 în fața lui Boston Bruins.
  • Ce astfel de rezultate, Arizona Coyotes se află pe penultimul loc în Conferința de Vest, iar în Divizia Centrală este lanterna roșie, cu 0 puncte.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul