Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tampa Bay Lightning vs Boston Bruins ponturi și pronosticuri 22.11.2022

Marți dimineață, de la ora 02:00, ora României, Tampa Bay LIghtning și Boston Bruins se întâlnesc în cadrul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale dimineții.
Tampa Bay Lightning vs Boston Bruins
November 22,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tampa Bay Lightning vs Boston Bruins

Ambele traversează o formă excelentă, cu victorii în precedentele patru jocuri și nu dau semne deloc de slăbiciune, ceea ce mă obligă să cred că ne vor delecta cu un meci frumos, echilibrat și reușite sub media campionatului. Sub 6.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Tampa Bay Lightning – Boston Bruins

Sub 6.5 goluri - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Tampa Bay Lightning

  • Evoluția ultimelor patru dueluri i-au adus maximum Tampei Bay Lightning, la finalul unor partide câștigate prin toate metodele posibile.
  • Spre exemplu, în meciul de duminică dimineață a avut nevoie de prelungiri pentru a câștiga în fața lui Nashville Predators, chiar pe terenul adversarului.
  • Steven Stamkos (Canada) a reușit să înscrie golul victoriei, iar datorită punctelor a urcat pe locul 4 al Conferinței de Est, cu 23 de puncte, la egalitate cu Carolina Hurricanes, iar în Divizia Atlantic este pe locul al treilea.

Boston Bruins

  • În cele 18 meciuri pe care Boston Bruins le-a jucat deja din noua stagiune, a reușit să își treacp în cont 16 victorii, iar 13 dintre ele în timpul regulamentar.
  • adevărată performeră, aceasta și-a respectat statutul de lider al Conferinței de Est și al Diviziei Pacific, iar în fața lui Blackhawks s-a distrat.
  • Cu 6-1 a trecut Boston Bruins de Chicago Blackhawks, în runda anterioară, ceea ce a făcut-o de departe cea mai bună marcatoare din Est, cu 75 de goluri.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul