Hochei

Suedia vs Slovacia ponturi si pronosticuri 11.02.2022

De la ora 10:40, vineri dimineata, Suedia si Slovacia se intalnesc in cadrul etapei cu numarul 2 din Grupa C de la Jocurile Olimpice de Iarna.


Ponturi pariuri si pronostic analizat Suedia vs Slovacia

Este un meci unde Slovacia nu are ce pierde si trebuie sa se deschida, iar drept urmare astept sa vad ca se vor inscrie goluri. Peste 4.5 goluri este recomandarea mea, cota 1.50 la 888sport.

Ponturi Suedia – Slovacia

Suedia

  • Ionceput in forta pentru Suedia, echipa care a reusit sa joace la nivel bun contra Letoniei si a castigat cu scorul de 3-2.
  • A fost la conducerea duelului inca de la inceputul meciului, drept pentru care a condus cu 2-0 si atunci a inceput relaxarea si a primit doua goluri.
  • Drept urmare, cu 3 puncte este pe locul al doilea in Grupa C, la egalitate de puncte cu Finlanda, echipa pe care urmeaza sa o intalneasca in runda decisiva.

Slovacia

  • Moralul echipei a scazut dupa ce in runda anterioara a fost invinsa fara drept de apel de favorita Finlanda. Scorul acelui meci a fost 2-6.
  • De asemenea, Slovacia a inceput in forta meciul si a condus cu 1-0 pret de cinci minute, insa atunci a inceput sa primeasca gol dupa gol.
  • In consecinta, ea este ultima in Grupa C, cu 0 puncte, iar in ultimul duel urmeaza sa evolueze in fata Letoniei, cealalta echipa care a inceput cu o infrangere.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri