Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

St. Louis Blues vs Edmonton Oilers ponturi și pronosticuri 27.10.2022

Joi, ora 03:00, St. Louis Blues primește vizita lui Edmonton Oilers, totul în urma unui meci disputat în cadrul Enterprise Center.
St. Louis Blues vs Edmonton Oilers
October 27,2022
03:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat St. Louis Blues vs Edmonton Oilers

Gazdele au pus capăt unei serii frumoase de victorii consecutive, iar Edmonton știe cum să profite de lucrul acesta și vine cu gânduri mari. Totuși ambele sunt echipe care nu dau înapoi, iar ofensivele lor ma aștept să aducă peste 5.5 goluri, recomandarea având cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi St. Louis Blues – Edmonton Oilers

Victorie CSA Steaua - Cota 2.10⭐
Pariază acum

St. Louis Blues

  • Ocupanta locului 8 în Conferința de Vest și a locului 4 în Divizia Centală, St. Louis Blues vine acum după primul meci pierdut al sezonului.
  • A reușit să încheie pre-sezonul victorioasă și a continuat așa și în primele trei etape ale sezonului regular, dar până a dat peste Winnipeg Jets.
  • Astfel, în etapa anterioară a jucat în Canada Life Centre, în fața a aproape 14.000 de fani ai lui Winnipeg și drept urmare a pierdut cu 0-4.

Edmonton Oilers

  • Colegă de clasament cu cea pe care urmează să o aibă adversară, Edmonton Oilers are dou meciuri mai multe decât Blues și ocupă locul 9 în Vest, cu 6 puncte.
  • În etapa trecută a jucat bine și a profitat de statutul de formație gazdă. A fructificat șase din cele 47 de șuturi pe poartă avute și scorul meciului cu Pittsburgh Penguins a fost 6-3.
  • În ciuda faptului că a suferit trei înfrângeri din șase meciuri deja disputate, continuă să aibă un golaveraj pozitiv, +2. Germanul Leon Draisaitl a participat la 11 din cele 22 de goluri înscrise.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul