Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Seattle Kraken vs Carolina Hurricanes ponturi și pronosticuri 18.10.2022

Marți dimineață, de la ora 05:00, ora României, la Seattle, în Climate Pledge Arena se va desfușura duelul dintre Seattle Kraken și Carolina Hurricanes.
Seattle Kraken vs Carolina Hurricanes
October 18,2022
05:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Seattle Kraken vs Carolina Hurricanes

Încă de la intrarea ei în NHL nu am crezut în Seattle și rezultatele au demonstrat lucrul acesta. Exact aceeași replică timidă mă aștept s-o văd din partea ei și de asta trebuie să profite adversarul. Victorie Carolina Hurricanes inclusiv în prelungiri, aceasta este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Seattle Kraken – Carolina Hurricanes

peste 57.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Seattle Kraken

  • Aflată pe locul 5 în Conferința de Vest, Seattle Kraken are doar trei puncte din șase maxim posibile și asta după ce a fost învinsă de Anaheim Ducks în prelungiri.
  • După eșecul din prelungiri din chiar primul duel. Seattle Kraken a mai evoluat și pe terenul lui Los Angeles Kings, acolo unde a câștigat cu 1-4.
  • Imediat după succesul de la LA Kings, i-a venit rândul să joace acasă, acolo unde Vegas Golden Knights a câștigat cu scorul de 5 la 2.

Carolina Hurricanes

  • Spre deosebire de rivala ei din acest duel, Carolina a reușit să obțină maximum din cele două dueluri pe care le-a avut și ocupă locul 5 în Conferința de Est.
  • În Divizia Metropolitană este a treia, dar are cea mai bună defensivă, cu doar două goluri primite după duelurile cu Blue Jackets și Sharks.
  • Primul său meci al sezonului regular a fost împotriva lui Columbus Blue Jackets, echipă pe care a învins-o la pas, cu 4-1. A urmat duelul ceva mai echilibrat cu cei de la San Jose Sharks, câștigat și acela, dar cu 2-1.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul