Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

San Jose Sharks vs Boston Bruins ponturi și pronosticuri 08.01.2023

De la ora 05:30, Sharks și Boston Bruins se vor înfrunta în SAP Center, într-un meci disputat în campionatul nord-american de hochei pe gheață.
San Jose Sharks vs Boston Bruins
January 08,2023
05:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat San Jose Sharks vs Boston Bruins

Deși Bruins este acum favorită, nu m-ar surprinde să o văd și pe San Jose că va conduce în acest duel. Cert este că ambele știu să pună problema în plan ofensiv și drept urmare vă recomand peste 5.5 goluri, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi San Jose Sharks – Boston Bruins

Scor corect 2-0 - Cota 1.55⭐
Pariază acum

San Jose Sharks

  • Ieșită complet din formă, San Jose Sharks a ajuns la patru înfrângeri în ultimele cinci dueluri din NHL și la trei jocuri disputate deja în acest an.
  • A fost egala lui Anaheim Ducks în meciul jucat cu doar o zi în urmă. Însă, în prelungiri a fost prinsă pe picior greșit și a cedat cu 4-5.
  • Cu 28 de înfrângeri în decursul acestui sezon, San Jose Sharks se află pe locul 13 în Conferința de Vest, iar în Divizia Pacific este pe poziția a șaptea, cu 32 de puncte.

Boston Bruins

  • Liderul Diviziei Atlantic, Boston Bruins vrea a treia victorie consecutivă și așa cum s-a prezentat de-a lungul sezonului, este normal să plece cu prima șansă.
  • Are 64 de puncte și este una dintre cele mai bune marcatoare din cele două Conferințe, ceea ce o aduce pe prima poziția și în Conferința de Est.
  • În etapa anterioară a reușit să câștige cu scorul de 5 la 2 în fața celor de la Los Angeles Kings, însă s-a dezlănțuit în cea de-a treia repriză.

Pariază acum la Superbet pe meciurile din hocheiul mondial!

Plasează pariul