Pronosticuri hochei NHL 5-04-2014


Pronosticuri hochei NHL 5-04-2014
Pentru ca sunt foarte multe surprize acuma inainte de intrarea in play off am decis sa mergem doar pe cotele cele mai sigure, fara a mai juca la handicap.

Ryan+Miller+Buffalo+Sabres+v+Detroit+Red+Wings+8aMqY-ydeMClIn aceasta noapte Detroit Red Wings joaca pe teren prorpiu impotriva celor de la Buffalo Sabres , echipa aflata pe ultimul loc.In ultimele trei meciuri, echipa din Detroit care se afla pe locul sapte a reusit sa castige meciuri importante in fata celor de la Boston, Tampa Bay si Toronto .In conferinta de Est lupta este destul de acerba pentru intrarea in play off iar Detroit nu isi permite sa piarda un meci cu ultima clasata chiar pe teren propriu. Dupa cum bine stim Buffalo se afla pe ultima pozitie cu doar 146 de goluri marcate si si 226 de goluri primate.Buffalo sta foarte slab la capitolul “deplasari” adunand doar 19 puncte . Ne asteptam cu siguranta sa castige Detroit in seara aceasta.
Pont: Detroit Red Wings sa castige meciul @ 1.64 la bet 365

hkn_coyotes_oilers_20131203_213423418-e1386138630581Phoenix Coyotes –Edmonton Oilers
Desi ma asteptam ca Phoenix Coyotes sa-I incurce si pe cei de la LA Kings acestia nu au facut-o si raman pe locul noua in spatele celor de la Dallas Stars. Au ocazia perfecta acum ca acumuleze puncte pentru intrarea in play off pentru ca intalnesc ultimul loc si anume Edmonton Oilers.Edmonton nu prea se descurca in deplasare pierzand patru din ultimele cinci meciuri.In ultimele zece meciuri directe Phoenix au castigat de opt ori in fata celor de la Edmonton Oilers si noi asteptam acum a noua victorie .Pentru ca cei de la Edmonton Oilers nu mai au mari pretentii in acest sezon si pentru ca Phoenix trebuie sa castige neaparat pentru a mai aduna puncte in lupta pentru play off ne bazam si noi pe Coioti in aceasta noapte.
Pont Phoenix Coyotes sa csatige meciul @ 1.80 la bet 365

Ponturi aprilie: 3 W-7 L – 0 V

scris de Robi