Hochei

Pittsburgh Penguins vs New York Islanders ponturi si pronosticuri 25.05.2021

In meciul 5 al optimilor de finala, Pittsburgh si Islanders au meci in PPG Paint Arena. Partida este programata marti dimineata, de la ora 02:00. Cine castiga si vine mai aproape de calificare? Scorul general este 2-2.


New York Islanders – Ponturi hochei

Ponturi Pittsburgh Penguins – New York Islanders

Ponturi pariuri si pronostic analizat Pittsburgh Penguins vs New York Islanders

Trei din cele patru meciuri ale acestor optimi au fost spectaculoase, iar golurile nu au intarziat sa apara. Isi cunosc slabiciunile, iar asta ar putea conta. La final de meci asteptam sa se inscrie peste 4.5 goluri, pariul are cota 1.60 la 888sport.

Pittsburgh Penguins

  • A pierdut primul si cel mai recent joc, dar evolutia echipei a fost buna. Prima partida a acestei faza s-a decis in urma prelungirlor, iar Penguins a fost echipa pierzatoare aa celei confruntari.
  • s-a mobilizat in meciurile 2, respectiv 3 si chiar a reusit sa treaca al conducere dupa ce s-a impus cu 2-1, respectiv 5-4.
  • Jocul t recut a gresit mult si in primele doua reprize nu a reusit sa inscrie. Mai mult, s-a vazut condusa cu 2-0 dupa primele 40 de minute de joc efectiv, iar in ultima repriza a fost obligata sa se arunce in atac si asta a costat-o, 1-4 fiind scorul acelei partide.

New York Islanders

  • Este o echipa a extremelor si asta s-a putut observa cel mai bine in urma celor patru prestatii avute in acest punct al competitiei. Este 2-2 la general, dar singura partida in care a impresionat a fost cea mai recenta.
  • Recunoscuta pentru defensiva foarte buna, aceasta aiesit in relief atunci cand avea mai mare nevoie. S-a intamplat in mecul in care New York Islanders a egalat la 2 si totul dupa ce s-a impus cu 4-1, luand singurul gol al meciului in cea de-a treia repriza.
  • Pentru ea este un meci in deplasare, iar pe terenul lui Penguins s-a impus o singura data in ultimele cinci asemenea intalniri. Acel succes a fost primul din optimi, dar obtinut printr-un gol inscris in prelungiri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri