Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Philadelphia Flyers vs Vegas Golden Knights ponturi si pronosticuri 09.03.2022

Miercuri dimineata, de la ora 02:00, ora Romaniei, in Wells Fargo Center sunt asteptati fanii Philadelphiei Flyers care urmeaza sa o infrunte pe Vegas Golden Knights.
Philadelphia Flyers vs Vegas Golden Knights
March 09,2022
02:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Philadelphia Flyers vs Vegas Golden Knights

Sunt ambele dupa meciuri in care au castigat, ceea ce inseamna ca au moralul ridicat si pot oricand sa ne ofere un nou duel spectaculos precum cel din prima disputa. Peste 5.5 goluri este recomandarea mea, cota 1.57 la Superbet.

Ponturi Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights

sub 17.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Philadelphia Flyers

  • A jucat bine in etapa anterioara, atunci cand in fata ei a stat Chicago Blackhawks si pe care a reusit sa o invinga cu scorul de 4-3.
  • De altfel, in ultimele cinci jocuri am avut parte de dueluri frumoase, in care spectacolul a fost asigurat, iar portarii au fost in forma mare.
  • Nici nu sunt mari asteptari din partea unei echipe care se afla pe locul 13 in Conferinta de Est si pe locul 8 in Divizia Metropolitana. Are 44 de puncte, cu 25 mai putine decat ultimul loc care asigura prezenta in play-off.

Vegas Golden Knights

  • Favorita sa castige meciul din runda trecuta, Vegas Golden Knights si-a facut datoria si s-a impus cu 2-1 in fata canadienilor de la Ottawa Senators.
  • Marchessault si Eichel si-au trecut din nou numele pe tabela de marcaj, primul fiind pasator si la cel de-al doilea gol, venit in ultimele secunde ale meciului.
  • Cu trei victorii in ultimele patru meciuri si cu 32 in decursul sezonului, echipa din Las Vegas se afla pe locul 5 in Conferinta de Vest si pe locul 3 in Divizia Pacific, cu 68 de puncte.

Pariaza pe NHL la Superbet!

Plasează pariul