NHL Robi - Analize si pronosticuri - 01.04.2014


Desi sunt meciuri putine in aceaasta noapte in National Hockey League , incercam sa prindem cele mai bune cote din aceste meciuri.

Primul meci despre care vom discuta este cel dintre Ottawa Senators si Carolina Hurricanes,  cele doua echipe fiind vecine de clasament in Conferinta de Est.

huric

Daca echipa din Carolina a reusit in ultimul timp sa invinga echipe doar din subsolul clasamentului, “senatorii” din Ottawa au reusit sa se impuna in fata unor echipe de prim rang cum ar fi Chicago Blackhawks sau Tampa Bay Lightning. Locul 12 pe care il ocupa in clasament Ottawa se datoreaza simplului fapt ca acestia au cea mai proasta aparare din Nhl , ei fiind la egalitate cu codasa conferintei de vest, Edmonton Oilers.

Daca privim in urma, in 3 din ultimele 4 meciuri ale echipei Ottawa Senators s-a inscris de cel putin 7 ori iar in cel patrulea meci s-a inscris de 5 ori.  De partea cealalta avem o echipa care marcheaza regulat cate 2-3 goluri pe meci ( 2:3 , 3:0 , 4:5, 3:2 ,2:3 ). In intalnirile directe, cele doua echipe au oferit de fiecare data un spectacol cu multe goluri dovada fiind ultimele meciuri, dar mai ales ultima confruntare intre Ottawa si Carolina unde Hurricanes s-au impus pe teren propriu cu 6-3.

Cu siguranta asteptam spectacol si in aceasta seara si probabil o vom vedea pe Ottawa iesind invingatoare din aceasta confruntare

PONT: Peste 5.5 goluri @ 1.86 bet 365

Extra : Senators – 1,5 @ 3.25 

Urmatorul meci pe ordinea de zi este LA Kings – Minnesota Wild.

Niklas Backstrom, Jeff Carter

LA Kings vine dupa un parcurs extraordinar obtinand 6 victorii in ultimele 6 meciuri jucate.Nu acelasi lucru il putem spune si despre Minesota care in ultimele 6 meciuri a reusit sa stranga doar 2 victorii.O victorie in acest moment ii ajuta pe cei de la LA Kings sa se departeze de urmaritoarea lor care este chiar de adversara lor din aceasta noapte.Minesota isi doreste la fel de mult o victorie pe terenul celor din Los Angeles pentru a nu fi prinsi din urma de “Coioti” . In ultimele partide disputate intre cele doua echipe, acestea si-au impartit victoriile, in ultimele 5 meciuri Minesota a reusit sa se impuna de 3 ori ( 2:1 , 2:1, 4:3) iar LA Kings de doua ori ( 3:2 , 3:0 ).

Desi va fi un meci echilibrat, Los Angeles Kings are toate sansele sa se impuna, principalul atu al lor fiind forma buna din ultima perioada. Minesota, probabil , va inscrie si ea si este posibil sa avem un meci cu multe goluri ceea ce ne duce cu gandul la o cota foarte buna oferita de bet 365

PONT: LA Kings sa castige meciul  @ 1.60

EXTRA : Peste 5.0 goluri @ 2.40