Hochei

New York Rangers vs Washington Capitals ponturi si pronosticuri 06.05.2021

Joi dimineata, de la ora 02:00, ora Romaniei, la New York, in Madison Square Garden, Rangers si Capitals stau fata in fata, intr-un meci din NHL. Cine crezi ca invinge?

New York Rangers

New York Rangers – ponturi hochei

Ponturi New York Rangers – Washington Capitals

 

 

 

Ponturi pariuri si pronostic analizat New York Rangers vs Washington Capitals

Sunt doua echipe care ne-au oferit meciuri frumoase, iar spectacolul a fost garantat. Mizam pe pronosticul peste 5.5 goluri pe care il gasesti in cota 1.75 la 888sport.

New York Rangers

  • Slabe rezultatele obtinute de rangeri in ultimele trei meciuri. Au fost depasiti in aceste dueluri, in doua randuri de Islanders, iar in meciul trecut au cedat cu 3-6 chiar in fata celor de la Washington.
  • Ocupa locul 5 in Divizia de Est, cu 58 de puncte, ia orice ar face pana la finalul sezonului regular nu poate ajunge pe loc de play-off.
  • Cartile au fost deja arucnate, ceea ce inseamna ca New York Rangers se uita din fata televizorului la fazele superioare ale NHL, deoarece sunt zece puncte intre ea si locul 4, iar in joc mai sunt maxim noua puncte.

Washington Capitals

  • S-a vazut diferenta de valoare dintre ea si Rangers, echipa pe care a reusit sa o invinga cu 6-3 in cel mai recent meci al lor. A fost un meci controlat in totalitate de catre Capitals.
  • Deja gandul capitolinilor este la fazele superioare, ei obtinand calificarea matematica in play-off-ul NHL. Ocupa locul 2, cu 71 de puncte, doua mai putine decat liderul.
  • Este de departe una dintre cele mai bune echipe in plan ofensiv. Cu cele sase goluri inscrise in runda anterioara, Capitals a ajuns la 181 de goluri inscrise, sase mai putine decat Penguins.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri