Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

New York Rangers vs Boston Bruins ponturi și pronosticuri 06.10.2022

Joi dimineață, de la ora 02:00, New York Rangers și Boston Bruins se vor duela în una dintre partidele din pre-sezonul NHL. Se joacă în Madison Square Garden.
New York Rangers vs Boston Bruins
October 06,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat New York Rangers vs Boston Bruins

Contrar cifrelor pe care cele două le-au înregistrat în urmă cu o etapă, de data această am încredere că vor pune mai mult umărul și la final o să avem de peste 5.5 goluri. Recomandarea are cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi New York Rangers – Boston Bruins

Sub 2.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

New York Rangers

  • Evoluția curajoasă a celor de la Rangers le-a adus victoria cu numărul 2 din acest pre-sezon. A venit acest rezultat în urma înfruntării cu New Jersey Devils.
  • E drept, acum nu are deloc un duel ușor în duelul de joi dimineață, dar nu o să fie ușor nici ea de învins, având în vedere că joacă acasă.
  • Tot pe terenul propriu a jucat două dueluri în această stagiune a pre-sezonului. A reușit să-și treacă în palmares o victorie și un eșec.

Boston Bruins

  • Dorința lui Boston Bruins este să prindă fazele superioare și pare hotărâtă să o facă încă din pre-sezon, iar rezultatele n-au întârziat să apară.
  • Are patru meciuri jucate deja în această fază, iar în tot acest interval de meciuri a reușit să obțină două victorii și tot atâtea meciuri pierdute.
  • Una dintre cele două partide în care a pierdut s-a jucat cu o zi în urmă. A fost acel 0-1 de pe terenul lui New Jersey Devils, unde a avut 24 de șuturi pe poartă.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul