Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

New York Rangers vs Anaheim Ducks ponturi și pronostiuri 18.10.2022

De la ora 02:00, ora României, marți, New York Rangers și Anaheim Ducks se vor duela într-un meci ce va avea loc în Madison Square Garden.
New York Rangers vs Anaheim Ducks
October 18,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat New York Rangers vs Anaheim Ducks

Oricât ar vrea Anaheim să creadă în minuni, eu am văzut o echipă timidă și care nu pare încă acomodată la miza jocurilor acestui sezon. Cu atât mai mult când la New York n-a mai câștigat în timpul regulamentar din 2013. Victorie New York Rangers este recomandarea mea,c cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi New York Rangers – Anaheim Ducks

Peste 2.5 goluri - Cota 2.10⭐
Pariază acum

New York Rangers

  • Una caldă și una rece pentru ”rangeri”, cei care în etapa trecută au trebuit să arunce prosopul la atacurile furibunde ale celor de la Winnipeg Jets. Meciul a avut loc în deplasare și scorul a fost 4-1 pentru adversari
  • Totuși, New York Rangers are 4 puncte după cele trei dueluri disputate deja și are unul dintre cele mai bune atacuri din Conferința de Est, acolo unde ocupă locul 7.
  • Este pe 4 și în Divizia Metropolitană și asta datorită primelor două dueluri, meciuri în care a reușit să obțină maximum. 3-1 cu Tampa Bay și 7-3 împotriva Minnesotei, acestea au fost rezultatele obținute.

Anaheim Ducks

  • Nu la fel de mare noroc a avut și Anaheim Ducks, echipă pe care o regăsim pe locul 5 al Diviziei Pacific și pe poziția 10 a Conferinței de Vest.
  • A început sezonul cu un meci spectaculos acasă, acolo unde Seattle Kraken a stat în fața ei și a reușit cumva să câștige după prelungiri.
  • Lamentabilă prestația celor de la Ducks în etapa anterioară, atunci când au suferit cea mai drastică înfrângere a serii. 1-7 cu New York Islanders, într-un joc unde Terry a reușit singurul gol al echipei sale abia în minutul 2 al celei de-a treia perioade.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul