Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

New York Islanders vs Philadelphia Flyers ponturi si pronosticuri 26.01.2022

Miercuri, nu inainte de ora 02:30, la New York, in UBS Arena, Islanders si Flyers se vor duela in unul dintre meciurile programate in NHL.

Ponturi pariuri si pronostic analizat New York Islanders vs Philadelphia Flyers

Tinand cont ca oaspetii nu mai castiga de 13 meciuri, va recomand victorie New York Islanders, cota 1.85 la 888sport. Totusi, Flyers in 2022 a pierdut usor fiecare duel avut.

Ponturi New York Islanders – Philadelphia Flyers

peste 19.5 game-uri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

New York Islanders

  • S-a descurcat modest in cea mai recenta partida, cu toate ca intra increzatoare pe teren, insa a vut nesansa de a infrunta Toronto Maple Leafs si a pierdut cu 1-3.
  • Cu trei victorii in ultimeel patru meciuri, Islanders a mai reusit sa urce pe locul 12 in Conferinta de Est, iar in Divizia Metropolitana este penultima, cu 34 de puncte.
  • In acelasi timp, Islanders este echipa cu cea mai buna defensiva din Divizie, luand 91 de goluri. Insa, este cea mai slaba cand vine vorba despre atac.

Philadelphia Flyers

  • Lucrurile sunt cat se poate de clare in ceea ce o priveste pe Flyers. Echipa carein 22022 nu a reusit sa castige, desi a evoluat in 11 dueluri.
  • Cel mai recent dintre meciuri a fost acel 1-3 in fata lui Dallas Stars, unde a evoluat pe terenul propriu si a reprezentat a 13-a infrangere consecutiva.
  • Drept urmare, nu mira pe nimeni ca a cazut in subsolul Diviziei MEtropolitane, cat si pe locul 13 in COnferinta de Est, avand 34 de puncte, dar si opt meciuri mai multe decat Isladers.

Pariaza pe NHL la 888sport!

Plasează pariul