Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

New York Islanders vs New York Rangers ponturi și pronosticuri 27.10.2022

Joi dimineață, de la ora 02:30, ora României, în NHL are loc duelul dintre cele două formații new-yorkeze angrenate în hocheiul nord-american de prim rang. Islanders și Rangers se duelează în UBS Arena.
New York Islanders vs New York Rangers
October 27,2022
02:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat New York Islanders vs New York Rangers

Într-o scădere evidentă de formă, cele două echipe s-ar putea prezenta timid în acest duel și zic asta pentru că tocmai ce au suferit al treilea eșec consecutiv. Totuși, mizez pe individualitățile anumitor jucători din zona ofensivă și am încredere mai multă în rangeri. X2 este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi New York Islanders – New York Rangers

Sub 2.5 goluri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

New York Islanders

  • Nu a mai câștigat din 19 octombrie, atunci când trecea cu scorul de 5-2 de San Jose sharks, meci jucat tot în postura de formație gazdă.
  • Au urmat trei jocuri în care a pierdut încă din timpul regulamentar, iar cel mai recent meci a fost eșecul cu Florida Panthers, unde a jucat pe teren străin și a pierdut cu 2-3.
  • Drept urmare, este pe locul 16 în campionatul nord-american, respectiv în Conferința de Est, cât și pe locul 8, ultimul al Diviziei Metropolitane.

New York Rangers

  • Evoluția rangerilor a lăsat de dorit și ieri au suferit cea de-a patra înfrângere stagională și drept urmare au căzut pe locul 6 în Divizia Metropolitană.
  • La general este pe 12 în Conferința de Est, acolo unde a acumulat doar opt puncte și este pe picior de egalitate cu Washington Capitals, Detroit Red Wings, Ottawa Senators I alte câteva echipe.
  • În etapa trecută a fost nevoie de penalty-uri pentru a se decide câștigătoarea meciului dintre Rangers și Avalanche, unde Colorado a dat lovitura cu 3-2.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul