Hochei

New York Islanders vs New York Rangers ponturi și pronosticuri 27.10.2022

Joi dimineață, de la ora 02:30, ora României, în NHL are loc duelul dintre cele două formații new-yorkeze angrenate în hocheiul nord-american de prim rang. Islanders și Rangers se duelează în UBS Arena.


Superbet logo
Stirea Zilei

New York Islanders vs New York Rangers

New York Islanders vs New York Rangers 27.10.2022

Octombrie 27, 2022

6:30 pm EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat New York Islanders vs New York Rangers

Într-o scădere evidentă de formă, cele două echipe s-ar putea prezenta timid în acest duel și zic asta pentru că tocmai ce au suferit al treilea eșec consecutiv. Totuși, mizez pe individualitățile anumitor jucători din zona ofensivă și am încredere mai multă în rangeri. X2 este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi New York Islanders – New York Rangers

New York Islanders

  • Nu a mai câștigat din 19 octombrie, atunci când trecea cu scorul de 5-2 de San Jose sharks, meci jucat tot în postura de formație gazdă.
  • Au urmat trei jocuri în care a pierdut încă din timpul regulamentar, iar cel mai recent meci a fost eșecul cu Florida Panthers, unde a jucat pe teren străin și a pierdut cu 2-3.
  • Drept urmare, este pe locul 16 în campionatul nord-american, respectiv în Conferința de Est, cât și pe locul 8, ultimul al Diviziei Metropolitane.

New York Rangers

  • Evoluția rangerilor a lăsat de dorit și ieri au suferit cea de-a patra înfrângere stagională și drept urmare au căzut pe locul 6 în Divizia Metropolitană.
  • La general este pe 12 în Conferința de Est, acolo unde a acumulat doar opt puncte și este pe picior de egalitate cu Washington Capitals, Detroit Red Wings, Ottawa Senators I alte câteva echipe.
  • În etapa trecută a fost nevoie de penalty-uri pentru a se decide câștigătoarea meciului dintre Rangers și Avalanche, unde Colorado a dat lovitura cu 3-2.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri