Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

New Jersey Devils vs New York Rangers ponturi si pronosticuri 23.03.2022

Miercuri dimineata, nu inainte de ora 01:00, New Jersey Devils si New York Rangers vor sta fata in fata in cadrul NHL.
New Jersey Devils vs New York Rangers
March 23,2022
01:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat New Jersey Devils vs New York Rangers

Nivelul celor doua echipe este diferit, iar cum Rangers vrea sa incheie pe prima pozitie in DIvizia Metropolitana, va recomand victorie New York Rangers, cota 1.98 la Superbet.

Ponturi New Jersey Devils – New York Rangers

peste 2.5 goluri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

New Jersey Devils

  • Jocul din ultimul timp reflecta parcursul sau pe intreg sezonul. In runda anterioara a fost invinsa cu 6-3 de Edmonton Oilers, intr-un meci jucat in deplasare.
  • Desi are o victorie in ultimele cinci infruntari, acest succes a venit jucand acasa, cu Anaheim Ducks, insa dupa prelungiri.
  • Regasim New Jersey Devils pe locul 15 in Conferinta de Est, in timp ce in DIvizia  Metropolitana este pe locul 8, cu 49 de puncte.

New York Rangers

  • Este intr-o forma buna, dar asa a tot fost in intreg sezonul si drept urmare in runda anterioara a castigat derby-ul cu Carolina Hurricanes.
  • New York Rangers a plecat cu toate punctele de la Raleigh, asta dupa ce a dat lovitura si a trecut cu 2-0 de rivala ei din Divizie Metropolitana.
  • In clasamentul general al Conferintei de Est se afla pe locul al treilea, cu 85 de puncte, iar in DIvizia Metropolitana este pe locul secund.

Pariaza pe NHL la Superbet!

Plasează pariul