Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

New Jersey Devils vs Boston Bruins ponturi și pronosticuri 29.12.2022

Joi dimineață, de la ora 02:30, ora României, New Jersey Devils și Boston Bruins se întâlnesc în cadrul unei partide din NHL. Meciul are loc pe Prudential Center din Newark.
New Jersey Devils vs Boston Bruins
December 29,2022
02:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat New Jersey Devils vs Boston Bruins

Forma mai bună a oaspeților mă aștept să își spună din nou cuvântul, iar Bruins să câștige din nou, așa cum a făcut-o și în Ajunul Crăciunului. X2 este recomandarea mea, cotă 1.52 la Superbet.

Ponturi New Jersey Devils – Boston Bruins

peste 2.5 goluri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

New Jersey Devils

  • Cu patru înfrângeri suferite în precedentele cinci dueluri, Devils nu intră deloc încrezătoare în teren. Aceasta a pierdut cel mai recent meci chiar împotriva lui Bruins, tot într-un meci disputat la Newark. 3-4 a fost scorul atunci.
  • În clasamentul general al Conferinței de Est vorbim despre Devils ca despre ocupanta locului 4, cu 46 de puncte.
  • În Divizia Metropolitană se află pe locul al doilea și are doar două puncte peste Capitals, principala ei urmăritoare din Divizie.

Boston Bruins

  • În runda anterioară a fost învinsă cu scorul de 3-2 de Ottawa Senators, meci care s-a decis după executarea loviturilor de penalitate.
  • Situația în cazul ei rămâne una fericită, deși a suferit a șaptea înfrângere a sezonului. Este prima în Conferința de Est, cu 57 de puncte.
  • Tot pe prima poziție este Boston Bruins și în Divizia Atlantic, acolo unde are șapte puncte peste Toronto Maple Leafs, ocupanta locului al doilea, având și un meci mai puțin.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul