Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Minnesota Wild vs Carolina Hurricanes ponturi și pronosticuri 20.11.2022

Duminică dimineața, de la ora 03:00, ora României, Minnesota Wild și Carolina Hurricanes se vor duela într-un meci din NHL.
Minnesota Wild vs Carolina Hurricanes
November 20,2022
03:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Minnesota Wild vs Carolina Hurricanes

În ultimele două meciuri directe Minnesota Wild s-a impus de fiecare dată, dar cel mult cinci goluri s-au înscris. Cred că situația echipei gazdă s-ar putea să-și spună cuvântul, iar recomandarea mea este X2, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Minnesota Wild – Carolina Hurricanes

X2 - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Minnesota Wild

  • În etapa trecută a evoluat pe terenul propriu și de partea cealaltă a terenului a stat Pittsburgh Penguins, într-un meci care s-a încheiat cu scorul de 6-4 pentru adversari.
  • A primit 10 goluri în ultimele trei meciuri, toate pierdute de Minnesota Wild, iar două dintre ele s-au disputat pe terenul propriu.
  • Duce o luptă grea pentru accederea în prima jumătate a Conferinței de Vest și nu reușește. Se află abia pe locul 11, cu 16 puncte, la egalitate cu St. Louis și Calgary Flames.

Carolina Hurricanes

  • Cea mai recentă partidă pe care a avut-o, Carolina Hurricanes s-a instalat în postura de echipă gazdă, iar jocul a reprezentat a treia înfrângere din ultimele cinci jocuri.
  • A fost mereu în alergare după egalare, iar golurile lui Aho și Necas au ajutat-o să încheie 2-2 la finalul celor trei reprize. Eșecul a venit în al doilea minut al prelungirilor, când adversarii au punctat.
  • Carolina se află pe locul al treilea în Conferința de Est a NHL-ului și pe locul 2 în Divizia Metropolitană, acolo unde are 22 de puncte, la egalitate cu New York Islanders.

Pariază pe hochei la Superbet!

Plasează pariul