Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marea Britanie vs România ponturi și pronosticuri 03.05.2023

Miercuri, de la ora 21:30, Marea Britanie și România se vor duela în cadrul etapei cu numărul 4 a calificărilor la Campionatul Mondial.
Marea Britanie vs România
May 03,2023
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marea Britanie vs România

Într-o formă de invidiat, Marea Britanie este net superioară României pe care a tot învins-o de fiecare dată când s-au duelat. Și de această dată mă aștept la o diferență mai mare de patru goluri motiv pentru care vă recomand victorie Marea Britanie -3.5 goluri, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Marea Britanie – România

victorie Marea Britanie -3.5 goluri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Marea Britanie

  • Britanicii s-au distrat și cu Lituania pe care o puteau învinge la o diferență mai mare, însă până la urmă victoria contat. 3-0 a fost scorul unui duel în care și-au arătat supremația.
  • În cele trei meciuri disputate în aceste calificări au reușit tot atâtea victorii și au înscris 12 goluri. Singurul meci în care au primit cele patru goluri a fost victoria din prelungiri cu Polonia, 5-4.
  • Drept urmare, vorbim despre Marea Britanie ca despre echipa care se află pe prima poziție, cu 8 puncte, iar acum pleacă din nou favorită.

România

  • Nivelul jocului României a lăsat de dorit și nu este deloc de mirare că se întâmplă așa pentru că nu prea contează la acest nivel.
  • Se află pe locul 4 în cadrul acestor calificări, cu doar 3 puncte și acelea obținute ca urmare a duelului din runda cu numărul 2 când a întâlnit Lituania.
  • Marți, România – Coreea de Sud s-a încheiat cu scorul de 2-5 (1-1 după prima perioadă). Andrei Dan Filip (Steaua București) și Matyas Kovacs (Brașov) au marcat pentru naționala noastră.

Pariază la Superbet pe meciurile de hochei!

Plasează pariul