Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Italia vs Canada ponturi si pronosticuri 30.05.2021

De la ora 16:15, duminica, Italia si Canada se intalnesc in a sasea lor partida din cadrul Grupei B de la Campionatul Mondial de hochei pe gheata.

hochei canada - ponturi hochei

hochei canada – ponturi hochei

Ponturi Italia – Canada

Victorie Villarreal - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Italia vs Canada

Canada este favorita zilei in materie de hochei pe gheata si pare sa aiba de indeplinit o simpla formalitate. In cazul acesta mizan pe multe reusite peste 6.5 goluri, pariu in cota 1.70 la 888sport.

Italia

Replica foarte slaba a Italiei in fata selectionate Kazakhstanului s-a soldat cu cea mai mare diferenta de scor inregistrata de ea la acest Campionat Mondial. A pierdut cu 3-11, ceea ce a fost a cincea infrangere din tot atatea meciuri.

Curios, dar toate infrangerie Italiei au venit inca din timpul regulamentar si cel mai mult a reusit sa inscrie de patru ori. Insa, in trei dintre meciuri nu a reusit sa inscrie mai mult de un gol.

Cu asemenea rezultate este pe ultimul loc in Grupa B, cu 0 puncte si ramane acolo si in eventualitatea unei victorii surpriza. Cinci puncte o despart de echipa care este colega de clasament. Pe de alta parte, matematic este eliminata din cursa pentru play-off.

Canada

  • Dupa ce a pierdut primele trei dueluri ale turneului, Canada s-a trezit si a inceput sa castige meci dupa meci. Pana acum a ajuns la doua victorii consecutive, 4-2 cu Norvegia si Kazakhstan.
  • In meciul anterior a preluat repede initiativa in fata Kazakhstanului pe care a reusit sa o conduca cu 2-0, iar la final aceasta diferenta s-a mentinut, iar tabela a indicat 4-2.
  • Sase puncte a strans canada dupa cele cinci meciuri jucate in Grupa B, ceea ce o plaseaza pe locul 6, la trei puncte in spatele ultimului loc care merge in play-off si are un meci mai mult.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere