Hochei

Finlanda vs Norvegia ponturi si pronosticuri 25.05.2021

Marti seara, ora 20:15, in Arena Riga are rol o alta confruntare intre echipe nationale din Peninsula Scandivada. De data aceasta Finlanda si Norvegia se intalnesc in etapa III din Grupa B.

hochei finlanda

hochei finlanda – Ponturi hochei

Ponturi Finlanda – Norvegia

Ponturi pariuri si pronostic analizat Finlanda vs Norvegia

Finlandezii au stiut mereu sa speculeze greselile din defensiva norvegiana, iar in toate meciurile directe din ultimii opt ani a reusit sa se impuna. Este de asteptat sa o faca si acum, ceea ce ne convinge sa recomandam pronosticul “victorie Finlanda”, la cota 1.75 la 888sport.

Finlanda

  • Una calda si una rece pentru Finlanda in primele doua jocuri pe care le-a disputat deja. A reusit o victorie in prima etapa, cand SUA i-a iesit in cale si de care a dispus cu 2-1.
  • In cel de-al doilea meci pleca favorita in confruntarea cu Kazakhstan, dar norocul a jucat si el un rol important. Drept urmare, dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost 1-1, kazahii s-au impus in urma loviturilor de penalitate. Turunen, Ruotsalainen si Karjalainen sunt numele celor trei finlandezi care au ratat.
  • Dupa cele doua dispute din Grupa B, Finlanda ocupa locul 4, cu 4 puncte si este la egalitate cu Kazakhstan. Insa, daca se impune are ocazia sa urce in clasament, pentru ca doua puncte o despart de Germania, echipa aflata pe locul secund.

Norvegia

  • Nu a avut norocul de a juca la fel de bine si in primul joc, asa cum s-a intamplat in cea de-a doua partida. A debutat in compania celei mai ofensive echipe, iar diferenta de valoare si-a pus amprenta, iar Germania a castigat cu 5-1.
  • Ofensiva nordicilor si-a revenit repede si pe fondul unui duel dezechilibrat a reusit sa o puna la punct pe Italie. A fost o diferenta mare in teren precum si pe tabela, Norvegia castigand cu 4-1.
  • In privinta clasamentului nu sunt multe de spus, deoarece s-au jucat doua meciuri, iar nordicii ocupa locul 6, cu 3 puncte. Sunt la egalitate de puncte cu SUA, dar are ocazia sa urce in clasament in eventualitatea unui succes.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri