Hochei

Elvetia vs Rusia ponturi si pronosticuri 29.05.2021

Sambata, de la ora 16:15, Elvetia si Rusia se vor infrunta in Grupa A de la Campionatul Mondial de hochei pe gheata. Este duelul dintre cele mai bine doua clasate echipe ale grupei.

hochei elvetia

hochei rusia – ponturi hochei

Ponturi Elvetia – Rusia

Ponturi pariuri si pronostic analizat Elvetia vs Rusia

Dupa victoria convingatoare din runda anterioara, Elvetia are nevoie de un joc la fel de bun pentru a nu pierde in fata Rusiei. Este capabila sa ofere o astfel de prestatie, iar recomandarea noastra este “1X’, la cota 1.89 la 888sport.

Elvetia

  • Dupa ce a fost invinsa cu 7-0 de Suedia a reusit un rezultat de care avea mare nevoie. Selectionata Elvetiei a trecut la pas de Slovacia, selectionata pe care a reusit sa o invinga cu scorul de 8-1.
  • Dupa cea mai convingatoare victorie de la acest Mondial, Elvetia a urcat pe locul 2, cu 9 puncte si este pe picior de egalitate cu Slovacia si Rusia. Un nou succes o duce pe prima pozitie i i-ar putea asigura prezenta matematica in play-off-ul competitiei.
  • Dincolo de a doua clasata, Elvetia este si una dintre echipele care au reusit sa inscrie cele mai multe goluri. Are 14 reusite, dar in acelasi timp a si primit zece goluri. E drept, sapte dintre golurile pe care le-a primit au venit intr-un singur meci.

Rusia

  • Convingator jocul Rusiei impotriva Danemarcei, echipa pe care a reusit sa o invinga cu 3-0 in runda anterioara. A fost cea de-a treiea victorie din cele patru meciuri jucate la acest turneu.
  • Selectionata Rusiei ocupa primul loc in Grupa B, dar oricare pas gresit o scoate de pe podium. Dincolo de asta este si a doua echipa cu cele mai multe goluri inscrise.
  • Are 15 reusite, dar spte dintre ele au venit in confruntarea cu cea mai slaba echipa, Marea Britanie. Un succes in meciul cu Elvetia ii asigura in mare parte calificarea in fazele superioare.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri