Hochei

Elvetia vs Germania ponturi si pronosticuri 03.06.2021

Joi, de la ora 16:15, la RIga, Elvetia si Germania se intalnesc in sferturile de finala din cadrul Campionatului Mondial de hochei pe gheata. Cine crezi ca se califica?

hochei germania

hochei germania – ponturi hochei

Ponturi Elvetia – Germania

Ponturi pariuri si pronostic analizat Elvetia vs Germania

In forma maxima, Elvetia nu pare sa le ofere vreo sansa echipelor pe care le intalneste si joi are in fata ei o echipa care nu a impresionat in ultimele meciuri. Va recomandam “victorie Elvetia”, pariu in cota 1.64 la 888sport.

Elvetia

  • A reusit ca in precedentele doua meciuri sa obtina victorii categorica. Elvetia a trecut cu 6-0 de Belarus si cu 6-3 de Marea Britanie, ajungand la trei victorii in ultimele patru meciuri.
  • Datorita meciului din ultima etapa a reusit sa incheie pe locul al doilea in Grupa A, cu 15 puncte, la doua in spatele Rusiei. A fost tot a doua si in clasamentul celor mai ofensive echipe din grupa.
  • Nu a dus lipsa nici de meciuri spectacol, cinci din cele sapte meciuri care au avut-o drept parte in Grupa A au adus cel putin sase reusite. De altfel, 6.3 este media de goluri inscrise in meciurile jucate de Elvetia.

Germania

  • A trebuit sa astepte pana in ultimul meci pentru a se califica in aceasta faza a competitiei. Echipa Germaniei s-a impus greu in fata Letoniei, de care a dispus cu 2-1.
  • In clasamentul Grupai B a incheiat pe locul 3, cu 12 puncte. A avut doua punte peste echipele care au incheiat pe locurile 4 si 5, avand in vedere rezultatele inregistrate in ultima runda.
  • Contrar locului din clasament, selectionata Germaniei a reusit sa se apere bine, a avut a treia defensiva, dupa Statele Unite ale Americii si Finlanda.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri