Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dallas Stars vs Montreal Canadiens ponturi și pronosticuri 24.12.2022

În Ajunul Crăciunului se joaca hochei la cel mai înalt nivel, iar una dintre partidele programate în NHL are loc la Dallas, între Stars și Montreal Canadiens, programată să aibă loc de la ora 03:00.
Dallas Stars vs Montreal Canadiens
December 24,2022
03:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dallas Stars vs Montreal Canadiens

De departe cea mai bună echipă, Dallas are acum șansa de a se duela cu o echipă accesibilă din toate punctele de vedere și pleacă cu prima șansă. Victorie Dallas Stars este recomandarea mea, cotă 1.60 la   Superbet.

Ponturi Dallas Stars – Montreal Canadiens

DNB Aston Villa - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Dallas Stars

  • Cu două zile în urmă a jucat tot pe terenul propriu, dar a fost prinsă pe picior greșit de șase ori, ceea ce a făcut să piardă încă un meci. 3-6 a indicat tabela la finalul meciului cu Edmonton Oilers.
  • Dallas Stars a câștigat un singur meci din ultimele șase în timpul regulamentar, alte două victorii au venit după ce s-a intrat în prelungiri.
  • Este locul al doilea în Conferința de Vest, cu 44 de puncte, iar în Divizia Centrală este lider, cu un singur punct peste Winnipeg Jets, dar și cu un meci în plus.

Montreal Canadiens

  • Învinsă de patru ori în precedentele cinci dueluri, Montreal Canadiens a reușit atunci să treacă cu scorul de 3-2 de Arizona Coyotes, după prelungiri.
  • Cel mai recent meci pe care l-a disputat în NHL a avut loc pe terenul lui Colorado Avalanche și pierdut cu 1-2, după prelungiri.
  • Regăsim Montreal Canadiens pe locul 13 în Conferința de Est, cu doar 33 de puncte. În Divizia Atlantic este pe poziția a șaptea, penultima și ar putea să cadă pe ultima poziție.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul