Chicago Blackhawks vs Anaheim Ducks - NHL - Analiza si pronostic


Chicago-Blackhawks-vs-Anaheim-Ducks
 

Chicago Blackhawks vs Anaheim Ducks – NHL – Analiza si pronostic

Doua dintre cele mai bune echipe din liga: Chicago (20-6-4) care ocupa 1 in divizia Central si Anaheim (18-7-5) care ocupa locul 2 in divizia Pacific. Este primul meci dintr-o serie de 3 in acest sezon. Meciul va avea loc acasa la Chicago pe arena United Center.

Chicago Blackhawks vs Anaheim Ducks – stiri echipe

Chicago Blackhawks

– Chicago a pirdut doua meciuri consecutive cu scorul de 4-3. Inainte de acesre infrangeri au avut o campanie foarte buna in deplasare castigand 6 meciuri din 7.

– Ambele partide pierdute au fost ca un blestem, in ambele au reusit sa revina, cu Dallas de la 3-0 si cu Minnesota de la 2-0 dar cum va au pierdut in final.

– Dupa doua infrangeri de felul acesta nu aveau nevoie de un adversar de calibrul lui Anaheim.

– Pe lista de accidentari se afla: Atacantii Andrew Shaw, Michal Handzus si Bryan Bickell nici unuk nu a jucat impotriva Minnesotei si nu se stie daca vor juca, la fel si portarul Nikolai Khabibulin.

Anaheim Ducks

– In ultima vreme Anaheim nu prea a mai jucat ca o pretendenta la cupa Stanley, au pierdut 3 meciuri din ultimele 4 in ultimele 10 zile.

– Desi aceasta scadere de forma din ultimul timp, se pare ca se simt bine cand joaca impotriva celor din Chicago, castigand ultimele 4 meciuri impotriva lor.

– Anaheim se afla la doar 2 puncte de primul loc in divizie si o sa profite la maxim in aceasta partida pentru a trece pe primul loc.

– Pe lista de accidentari se afla: Atacantii Mathieu Perreault si Jakob Silfverberg, portarul Viktor Fasth, aparatorii Luca Sbisa, Francois Beauchemin si Sheldon Souray.

Chicago Blackhawks vs Anaheim Ducks – date statistice

Chicago Blackhawks

– Ofensiva celor din Chicago se afla pe locul 1 cu 3.47 goluri marcate pe meci impotriva defensivei celor din Anaheim care se afla pe locul 14 cu 2.53 goluri primite pe meci

– In ultimele 10 meciuri Chicago are un record de 7-3-0

– In meciurile acasa are un record de 9-2-3

– In ultimele 10 meciuri over/under 5.5: 7 over, 3 under

– Top 3 jucatori: P. Kane cu 32 puncte (goluri plus asisturi), J. Toews cu 25 puncte si D. Keith cu 25 puncte.

Anaheim Ducks

– Ofensiva celor din Anaheim se afla pe locul 6 cu 3.07 goluri marcate pe meci impotriva defensivei celor din Chicago care se afla pe locul 18 cu 2.73 goluri primite pe meci.

– In ultimele 10 meciuri Anaheim are un record de 3-3-4

– In meciurile din deplasare are un record de 8-7-3

– In ultimele 10 meciuri over/under 5.5: 6 over, 4 under

– Top 3 jucatori: R. Getzlaf cu 32 puncte (goluri plus asisturi), C. Perry cu 31 puncte si D. Penner cu 22 puncte.

Anaheim nu joaca deloc bine in ultimul timp. Cred ca Chigaco vor gasi o modalitate sa nu mai piarda pe ultima suta de metri.

Pronosticul nostru: Chicago sa castige meciul cu o cota de 1.54 la Unibet

Suplimentar: over 5.5 cu o cota de 1.79 la Unibet

scris de Valentinbnk