Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carolina Hurricanes vs Philadelphia Flyers ponturi și pronosticuri 24.12.2022

Sâmbătă, în dimineața zilei de 24 decembrie, nu înainte de ora 02:00, ora României, Carolina primește vizita Philadelphiei, în PNC Arena.
Carolina Hurricanes vs Philadelphia Flyers
December 24,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Carolina Hurricanes vs Philadelphia Flyers

În căutarea celei de-a opta victorii, Carolina a demonstrat că perioada bună pe care o traversează nu este întâmplătoare. Revenirea pe terenul propriu și-ar putea pune din nou amprenta în sens pozitiv, iar eu vă recomand victorie Carolina Hurricanes, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Carolina Hurricanes – Philadelphia Flyers

Peste 20.5 game-uri- Cota 1.75⭐
Pariază acum

Carolina Hurricanes

  • A avut nevoie de prelungiri pentru a se impune în meciul de pe terenul lui Pittsburgh Penguins. Meciul s-a jucat cu o zi în urmă, iar golul victoriei cu 4-3 a fost înscris de Jaccob Slavin, fiind doar al doilea gol al său din acest sezon.
  • Ascensiunea echipei a început din 11 decembrie, atunci când a trecut cu scorul de 3-0 de New York Islanders. De atunci și până acum a reușit să câștige în cele șapte dueluri disputate în acest interval.
  • Cu astfel de rezultate nu avea cum să nu fie pe podiumul Conferinței de Est, acolo unde ocupă locul 2, cu 48 de puncte. În schimb, în Divizia Metropolitană este lider, cu două puncte peste New Jersey Devils.

Philadelphia Flyers

  • Ceva mai nehotărâtă în acest sezon, Philly a obținut doar 29 de puncte, ceea ce o face să fie abia pe locul 7 în Divizia Metropolitană.
  • În runda anterioară a avut neșansa de a se întâlni cu o altă echipă ale căror pretenții sunt peste media campionatului nord-american de hochei.
  • Drept urmare, în ciuda faptului că a marcat trei goluri în fața lui Toronto Maple Leafs, a pierdut cu 3-4 și este penultima în clasamentul Conferinței de Est.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul