Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carolina Hurricanes vs Columbus Blue Jackets ponturi și pronosticuri 04.10.2022

Marți dimineață, de la ora 02:00, ora României, în PNC Arena din Raleigh, Carolina primește vizita celor de la Columbus. Meciul face parte din pre-sezonul NHL.
Carolina Hurricanes vs Columbus Blue Jackets
October 04,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Carolina Hurricanes vs Columbus Blue Jackets

Sunt două echipe care au așteptări peste medie, dar Carolina mi-a plăcut că pare determinată să înceapă sezonul regular cu fruntea sus. Drept urmare, va recomand victorie Carolina Hurricanes, cotă 1.62 la Superbet.

Ponturi Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets

peste 56.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Carolina Hurricanes

  • A început campania de pregătire cu duelul contra celor de la Tampa Bay Lightning pe care a și reușit să îi învingă cu scorul de 5-1. A continuat să joace în același ritm și rezultatele au fost pe măsură.
  • Drept urmare, Carolina Hurricanes vine acum după trei victorii din tot atâtea dueluri. 5-2 a fost scorul partidei cu Florida Panthers, meci pe care l-a abordat având statut de echipă vizitatoare.
  • Tot împotriva Floridei Panthers a evoluat și în prima zi a lunii octombrie. Acesta a fost al doilea duel consecutiv între cele două și unde spectacolul a fost garantat. 4-3 a fost scorul meciului.

Columbus Blue Jackets

  • A fost locul 10 în Conferința de Est a sezonului anterior, iar lucrul acesta a făcut-o să piardă participarea în play-off și a privit de la televizor.
  • Pe de altă parte este una dintre cele mai active echipe în această perioadă de pregătire dinaintea sezonului regular și urmează să fie a șasea partidă de acest fel.
  • Prestația ei a fost una bună, iar după 2-1 cu Washington Capitals, în meciul din urmă cu două zile, Columbus ajunge la trei victorii în precedentele patru partide.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul