Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Buffalo Sabres vs Carolina Hurricanes ponturi și pronosticuri 05.10.2022

Miercuri dimineață, de la ora 02:00, ora României, la Keybank Center din Buffalo are loc meciul dinte Sabres și Carolina Hurricanes. Meciul are loc în pre-sezonul NHL.
Buffalo Sabres vs Carolina Hurricanes
October 05,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Buffalo Sabres – Carolina Hurricanes

Evoluția echipelor a fost una bună, dar Carolina parcă este la un alt nivel. Chiar dacă am mai multă încredere în Hurricanes, am ales să merg pe mâna celor două ofensive care nu au dat înapoi în acest pre-sezon. Drept urmare, peste 5.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Buffalo Sabres – Carolina Hurricanes

victorie Toronto Maple Leafs câștigă inclusiv în prelungiri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Buffalo Sabres

  • Patru meciuri a jucat Buffalo în meciurile din pre-sezonul NHL, acolo unde și-a trecut în palmars trei victorii, dar a și pierdut jocul cu Columbus Blue Jackets (1-4).
  • În cel mai recent joc a evoluat acasă, unde Pittsburgh Penguins a venit și a plecat învinsă cu scorul de 3-1 de Buffalo Sabres. Golurile gazdelor au fost înscrise de Olofsson, Thompson si Jack Quinn.
  • Totodată, Buffalo va juca acum acasă și în fața unei echipe care din 2017 nu a mai reușit să câștige pe Keybank, în timpul regulamentar.

Carolina Hurricanes

  • Dornică de revanșă după ce în aprilie a pierdut cu 2-4 meciul de pe Keybank din sezonul regular al NHL, Carolina are moralul ridicat.
  • Echipa antrenată de Brind Amour a reușit să impresioneze în meciul cu Columbus Blue Jackets, așa cum și eu am anticipat în avancronica meciului.
  • Nimic neobișnuit, având în vedere că a fost al patrulea succes din tot atâtea dueluri disputate în pre-sezonul NHL și unde mereu a punctat de cel puțin patru ori.

Pariază la Superbet pe meciurile din hochei!

Plasează pariul