Hochei

Boston Bruins vs New York Islanders ponturi si pronosticuri 08.06.2021

Marti dimineata, ora 01:30, Boston si Islanders au meci in cel de-al cincilea duel al seriei. Se intalnesc in sferturile de finala, iar scorul general este 2-2.

Boston Bruins

Boston Bruins – Ponturi hochei

Ponturi Boston Bruins – New York Islanders

Ponturi pariuri si pronostic analizat Boston Bruins vs New York Islanders

Dupa ceea ce am vazut in ultimele doua meciuri sunt sanse ca acum sa asistam la un nou duel cu goluri. Se joaca din nou pe terenul lui Bruins, acolo unde spectacolul este garantat. Recomandarea noastra pentru acest meci este “peste 4.5 goluri”, cota 1.68 la 888sport.

Boston Bruins

  • In avantaj dupa primele trei jocuri, Bruins s-a vazut nevoita ca in meciul anterior sa asiste cum este egalata la 2 la general. Nu s-a decurcat atat de bine la New York, iar meciul a fost cedat cu 1-4.
  • Dupa doua reprize care au stat sub semnul echilibrului, soarta meciului a fost hotarata in cea de-a treia repriza. Bruins a luat gol in minutul 14 si de atunci a fost nevoita sa forteze. A incercat cateva atacuri fara portar, dar a fost pedepsita si a fost surprinsa de cei de la Islanders.
  • Interesant este ca in ultimele zece meciuri jucate pe terenul propriu a fost invinsa in doua randuri, iar cele doua formatii care au reusit lucrul acesta sunt din New York. E drept, in ambele jocuri a evoluat bine, a inscris cel putin trei goluri.

New York Islanders

  • Are amintiri placute de la cel mai recent meci disputat in TD Garden. A fost duelul in care a castigat in prelungiri, iar acum poate profita de faptul ca vine tot dupa o victorie.
  • A depus un efort considerabil sa poata egala Bruins la 2 in meciurile din cadrul sferturilor de finala si totul dupa ce mereu a fost condusa.
  • Cei mai buni doi jucatori in plan ofensiv sunt Pageau si Beauviller. Pageau a fost autorul golului 4 al echipei sale si ultimul al mecului in succesul cu 4-1 din meciul anterior.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri