Hochei

Boston Bruins vs Florida Panthers ponturi și pronosticuri 18.10.2022

Marți, de la ora 02:00, ora României, Boston Bruins joacă în TD Garden, acolo unde vine Florida Panthers, iar cele două se vor înfrunta în NHL.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Boston Bruins vs Florida Panthers

Favorită din nou, Boston a dovedit că știe să înscrie  pe bandă rulantă și prin cele unsprezece reușite din cele două dueluri mă aștept ca din nou să reușească asta, să iasă în evidență. Peste 4.5 goluri este  recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Boston Bruins – Florida Panthers

Boston Bruins

  • Evoluția celor de la Boston nu a lăsat deloc de dorit, iar în cele două meciuri din sezonul regular a reușit să iasă în evidență în sensul bun.
  • Ocupă locul 2 în Conferința de Est și locul 1 în Divizia Atlantic, acolo unde are maximum de puncte după două jocuri și de departe cel mai bun atac.
  • Primul adversar pe care l-a întâlnit în acest sezon a fost Washington Capitals și chiar pe terenul acestuia a câștigat cu scorul de 5-2. A urmat apoi meciul de gala cu Arizona Coyotes unde a dispus cu 6-3 și unde Swayman a ieșit în evidență printr-un joc excelent.

Florida Panthers

  • Deloc timidă, Florida le-a pus mari probleme celor pe care i-a întâlnit în cele două meciuri oficiale disputate din noua stagiune.
  • Panterele se află pe locul 3 în DIvizia Atlantic, iar în Conferința de Est ocupă locul 6, unde mai există alte cinci echipe care au același punctaj, dar diferența o face golaverajul.
  • 3-1 a fost scorul primul său meci, unde New York Islanders a fost gazdă. A mers pe același trend ascendent și în etapa trecută tot în deplasare a jucat, dar cu Buffalo Sabres. Într-un final a câștigat cu 4-3, după ce a revenit de la 0-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri