Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anaheim Ducks vs Vegas Golden Knights ponturi și pronosticuri 29.12.2022

Începând cu ora 05.00, Anaheim DUcks și Vegas Golden Knights au meci direct în calendarul NHL. Jocul se dispută pe Honda Center.
Anaheim Ducks vs Vegas Golden Knights
December 29,2022
05:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anaheim Ducks vs Vegas Golden Knights

Ambele au suferit înfrângeri în precedenta rundă, însă acum este altceva, iar Golden Knights pare că știe cum să pună problema, doar așa se pot explica cele trei victorii din precedentele trei dueluri. Victorie inclusiv în prelungiri a lui Vegas Golden Knights, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Anaheim Ducks – Vegas Golden Knights

peste 56.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Anaheim Ducks

  • De trei meciuri tot nu reușește să câștige și astfel caută acum soluția perfectă să evite a patra înfrângere consecutivă din campionatul nord-american de hochei pe gheață.
  • Cel mai recent duel a avut loc tot acasă, dar în disputa cu echipa Calgary Flames. Tabela a indicat 2-2, însă lovitura de grație a venit în minutul al treilea al prelungirilor, când s-a înscris golul prin care a suferit cea de-a 26-a înfrângere.
  • Cu atâtea înfrângeri în cele 35 de meciuri, Anaheim Ducks se află pe penultima poziție în Conferința de Vest, iar în Divizia Pacific este pe ultimul loc, cu 22 de puncte, șase mai puține decât penultima clasată, San Jose Sharks.

Vegas Golden Knights

  • În runda anterioară a fost prinsă pe picior greșit în fața echipei Los Angeles Kings, unde tabela a indicat 4-2 în favoarea celei care a jucat atunci în rol de formație gazdă.
  • În clasamentul general se află pe prima poziție a Conferinței de Vest, cu 49 de puncte, în timp ce în Divizia Pacific este lider, cu 3 puncte peste Los Angeles Kings, dar și cu un meci mai puțin.
  • Stă foarte bine și din punct de vedere ofensiv. Are 124 de goluri, iar principalul om de atac este Chandler Stephenson. Canadianul în vârstă de 28 de ani a marcat nouă goluri și în alte 27 de rânduri a avut rolul de pasator decisiv.

Pariază la Superbet pe meciurile din NHL!

Plasează pariul