Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anaheim Ducks vs Tampa Bay Lightning ponturi și pronosticuri 27.10.2022

Joi dimineață, ora 05:00, ora României are loc Anaheim Ducks - Tampa Bay Lightning, duel din cadrul NHl. Se joacă la Anaheim, în Honda Center.
Anaheim Ducks vs Tampa Bay Lightning
October 27,2022
05:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anaheim Ducks vs Tampa Bay Lightning

Nivelul celor două echipe este diferit, iar oaspeții vor cu disperare să se califice în fazele superioare, acolo unde au reușit ca de-a lungul timpului să aibă rezultate notabile. Acum întâlnește o echiă accesibilă din toate punctele și vă recomand Tampa Bay Lightning câștigă inclusiv în prelungiri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Anaheim Ducks – Tampa Bay Lightning

Peste 2.5 goluri - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Anaheim Ducks

  • Într-o singură partidă a reușit să iasă învingătoare de pe teren, dar atunci a fost nevoie de prelungiri pentru ca lucrul acesta să se întâmple.
  • După șase meciuri deja disputate din noul sezon, Anaheim Ducks ocupă penultimul loc al Conferinței de Vest, cu doar 3 puncte și penultimul în Divizia Pacific.
  • În runda anterioară a evoluat pe terenul lui Detroit Red Wings, acolo unde a pierdut din nou la scor, iar tabela a indicat 1-5. Singurul gol al ei a fost înscris de Trevor Zagras și a adus egalarea în minutul 6.

Tampa Bay Lightning

  • Clar nu este cea mai bună perioadă a ei și lucrul acesta iese în evidență doar privind rezultatele obținute și locul 7 pe care se află în Divizia Atlantic, acolo unde are doar șase puncte.
  • Pe locul 13 și în Conferința de Est, Tampa Bay Lightning a asistat neputincioasă cum Los Angeles Kings își face bine treabă și păstrează toate punctele. 4-2 a fost scorul pentru „Regi”, asta după ce a fost 1-1 la finalul primei reprize.
  • În consecință, cu patru meciuri pierdute din șapte jucate, are și -3 în dreptul golaverajului, dar a jucat cinci meciuri în postura de formație vizitatoare.

Pariază la Superbet pe meciuri din NHL!

Plasează pariul