Anaheim Ducks vs New Jersey Devils - NHL - Analiza si pronostic


Anaheim-Ducks-vs-New-Jersey-Devils

Anaheim Ducks vs New Jersey Devils – NHL – Analiza si pronostic

Un meci foarte interesant intre Anaheim (15-6-2) si New Jersey(7-8-5). Meciul este interesant in exclusivitate din cauza lui Anaheim care este lider in divizia Pacific la doar un punct de urmatoarele 3 clasate (San Jose,Phoenix si Los angeles). Meciul va avea loc acasa la Anaheim pe arena Honda Center. Este primul meci din seria de 2 meciuri din acest sezon intre cele doua echipe.

Anaheim este lider in divizia pacific dar a castigat doar 1 punct din cele 4 meciuri disputate in deplasare. Anaheim a contabilizat doar 6 goluri in cele patru meciuri. Portarul Viktor Fasth a aparat 24 lovituri impotriva celor de la Pittburgh dar a permis 3 goluri in repriza a 3-a. Ryan Getzla a inscris al 11-lea gol din acest sezon. Acasa la Anaheim insa este cu totul alta poveste: Anaheim este singura echipa din NHL cu un record perfect acasa 8-0-0. Atacantul Matt Beleskey s-a reintors in echipa dupa o accidentare care l-a tinut afara 19 partide.

Saku Koivu este discutabil daca va juca sau nu spre deosebire de Jakob Silfverberg care o sa stea pe banca.

New Jersey care a inceput o deplasare de 3 meciuri prin California, a inscris in 8 din ultimele 11 partide.Portarul Brodeur a avut 27 salvari in victoria contra celor de la Pittburgh. Brodeur a castigat ultimele 6 meciuri di 7 cand a inceput titular,permitand doar 5 goluri din 138 lovituri.

Ofensiva celor de la Anaheim este pe locul 6 cu 3.09 goluri marcate pe meci impotriva defensivei celor de la New Jersey care se claseaza pe locul 7 cu 2.25 goluri primite pe meci

Ofensiva celor de la New Jersey este pe locul 26 cu 2.1 goluri inscrise pe meci impotriva defensivei celor de la Anaheim care se claseaza pe locul 13 cu 2.48 goluri permise pe meci

Ultime 10 meciuri Anaheim are un record de 5-3-2

Ultimele 10 meciuri New jersey are un record de 6-3-1

Anaheim acasa are un record de 8-0-0

New Jersey in deplasare are un record de 3-6-3

Over/Under 5.5

Anaheim ultimele 10 meciuri: 4 over, 6 under

New Jersey ultimele 10 meciuri: 1 over, 9 under

Tinand cont ca nu a pierdut deloc pana acum acasa, Anaheim care este urmarita de foarte aproape de 3 echipe din divizie,cred ca o sa se impuna.

Pronosticul nostru : Anaheim sa castige in timp regulamentar la o cota de 1.87 oferita de UniBet

Suplimentar: Under 5.5 cotat cu 1.58 la UniBet

scris de Valentinbnk