Ponturi hochei si pronosticuri pariuri

Unele dintre cele mai utilizate tipuri de ponturi pariuri sunt pe goluri, peste si sub. La ponturi hochei putem incearca aceasta strategie daca urmarim campionatele din lume. De obicei se inscriu multe goluri, insa sunt si exceptii pe care noi o sa te educam sa le eviti. Daca vrei sa afli mai multe din sportul pe gheata nu ezita sa citesti materialele informative de aici.

Ponturi hochei azi 07.2.2023

Argumente pentru ponturile noastre:

  • *Meciurile se joacă la noapte.
  • *Pur și simplu umilită cu o zi în urmă, Tampa revine pe terenul propriu, acolo unde se simte confortabil și unde în ultimele 12 asemenea jocuri s-a impus de fiecare dată.
  • *Atunci când Vegas Golden Knights este implicată și spectacolul este garantat, deoarece nu dă niciodată înapoi și preferă jocul ofensiv.
  • *34 de goluri înscrise în ultimele cinci meciuri disputate de Blackhawk este o cifră care ne indică cât de dispusă este să joace deschis.

Cauti recomandari din alte sporturi?

Chiar daca vorbim de un sport putin urmarit la noi in tara, o sa ramaneti uimiti de cate ponturi hochei gasiti la noi pe site. Chiar daca e vorba aici doar de ponturi pariuri sportive analizate, nu ar strica sa va documentati putin in privinta regulamentului, in special pe rezultat final, caci aici multi se pacalesc si aleg cotele mai mari, dar nu iau in calcul si extratime-ul care este foarte des intalnit in acest sport pe gheata.