Pronosticuri pariuri HCM Baia Mare vs Dinamo Volgograd - Liga Campionilor


Pronosticuri pariuri HCM Baia Mare vs Dinamo Volgograd – Liga Campionilor

 

HCM Baia Mare vs Volgograd

Sambata, de la ora 18:00, are loc intalnirea HCM Baia Mare vs Dinamo Volgograd, prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

HCM Baia Mare este campioana noastra! Tocmai de aceea sper sa fiu capabil de o analiza obiectiva. Cred in primul rand ca din punct de vedere al lotului suntem net superiori. Cred ca avem cea mai buna poarta din lume, Arenhart si Paula Ungureanu nemaiavand voie de nicio prezentare. Cred in darzenia Valentinei Ardean si a lui Gabi Szucs, in dorinta de afirmare a Elizei Buceschi si a Luisei Abbingh si in valoarea „legiunii straine” de la Baia Mare. Cred ca revenirea Lucianei Marin este un plus imens, dar cel mai bun lucru mi s-a parut instaurarea lui Tone Tiselj. Experienta acestuia s-a vazut in ultimele meciuri din grupa principala.

Dinamo Volgograd este campioana Rusiei si s-a calificat in aceasta faza dupa ce a terminat pe pozitia secunda grupa 1 principala. Pentru mine a fost o surpriza faptul ca au reusit sa termine in fata fetelor de la Vardar Skopje, o echipa cu un lot mult superior rusoaicelor. Principalul lor atu este forta grupului. Omogenitatea capatata si faptul ca lotul este format intr-o proportie covarsitoare din jucatoare din Rusia sunt componentele care alcatuiesc acest avantaj. Rusoaicele au un joc bazat in principal pe forta interilor Olga Akopian, dar mai ales Ana Kocetova, a3a marcatoare in acest sezon al Ligii.

Sala din Baia Mare va fi plina, iar atmosfera incendiara. Rusoaicele vin dupa o calatorie extrem de lunga, neavand timp sa desfasoare niciun antrenament in ziua meciului. Sper, vreau si chiar cred ca emulatia creata in jurul acestei frumoase echipe din Baia Mare o sa duca la transarea calificarii inca din prima mansa. HAI ROMANIA! HAI BAIA MARE!

Pronostic HCM Baia Mare vs Dinamo Volgograd: HCM Baia Mare castiga la mai mult de 3.5 goluri, la o cota de 1.75, la Unibet

Scris de Adrianul
Statistica Aprilie: 6 W – 0 L