Pronosticuri handbal - Viborg vs Buducnost - Champions League


Pronosticuri handbal – Viborg vs Buducnost – Champions League

Viborg vs Buducnost

Duminica, de la ora 17:50, are loc intalnirea Viborg vs Buducnost, cel mai dezechilibrat sfert de finala din aceasta editie a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Viborg este una dintre cele mai titrate echipe ale acestui sport, avand un palmares pe care n-as avea timpul necesar sa-l prezint intr-o singura zi. Insa toate astea-s istorie. Actuala echipa trece prin momente destul de delicate. Problemele financiare au zdruncinat-o serios, reusind sa se calfice abia de pe pozitia a4a din grupa principala. Au pierdut 8 din ultimele 12 partide disputate in toate competitiile. Totusi au reusit sa isi pastreze principalele jucatoare. Rikke Skov, Isabelle Gullden, Sanja Damnjanovic pot decide de unele singure un joc in favoarea lor.
Buducnost vine in Danemarca din postura de mare favorita la castigarea trofeului. A reusit un parcurs impecabil in grupe, unde a castigat 9 meciuri si a facut un sigur rezultat de egalitate. In ultimele 7 meciuri din grupe, nu a primit niciodata mai mult de 21 de goluri. Asta evidentiaza forma Clarei Woltering si organizarea defensiva fara cusur. Cu Dragana Cvijic imposibil de tinut, avand o forta net superioara tuturor adversarelor, dar in principal cu clasa celor mai buni interi din istoria recenta a handbalului feminin, Bulatovic si Neagu, Buducnost pare sa aiba calea deschisa pentru al 2lea trofeu al Ligii Campionilor.

Prea multe n-ar mai fi de spus. Buducnost este de departe cea mai puternica echipa din competitie si nu are probleme de lot. Pentru mine este suficient acest lucru. Daca mai iau in calcul si forma slaba a gazdelor si blocajele pe care le sufera in anumite momente ale jocurilor(dubla cu Baia mare spre exemplu), mi-e imposibil sa cred ca Neagu si compania nu vor reusi sa se impuna.

Pronostic Viborg vs Buducnost: Buducnost castiga la 4.5 goluri, la o cota de 2.10, la Unibet

Scris de Adrianul
Statistica Aprilie: 8 W – 1 L