Pronosticuri handbal - Veszprem vs Szeged - Ungaria


Pronosticuri handbal – Veszprem vs Szeged – Ungaria

Veszprem vs Szeged

Sambata, de la ora 19:00, are loc intalnirea Veszprem vs Szeged, un meci decisiv in desemnarea castigatoarei campionatului de handbal masculin al Ungariei.

Veszprem ocupa prima pozitie datorita golaverajului sau superior cel al adversarilor din aceasta partida. Sunt calificat si in sferturile de finala are Ligii Campionilor, dupa ce au castigat detasat grupa C si i-au spulberat pe spaniolii de la La Rioja, scorul comulat al celor doua manse fiind 68-54. Au un lot senzational, din care as remarca nucleul spaniol format din Chema Rogriguez, Cristian Ugalde, Carlos Ruesga si antrenorul Carlos Ortega.

In opinia mea, Szeged este surpriza placuta a acestui sezon handbalistic. Desi anul trecut a reusit sa castige Cupa EHF,nu ma asteptam sa faca o figura atat de frumoasa in acest sezon al Ligii Campionilor. In faza optimilor de finala, au reusit sa produca marea surpriza a competitiei, elimandu-i pe nemtii de la Rhein Neckar Lowen. In campionatul intern se afla la egalitate de puncte cu gazdele din acest meci. Principalul lor atu este organizarea defensiva, acest lucru fiind facilitat si de evolutiile celor doi portari, Sierra si Wyszomirski.

Cu siguranta va fi un meci incantator, iar daca Szeged va fi aproape de forma aratata in dubla cu Rhein Neckar Lowen, o sa avem parte de un duel extrem de echilibrat.

Pronostic Veszprem vs Szeged: Szeged nu pierde la mai mult de 6.5 goluri, la o cota de 1.63, la Unibet.

Scris de Adrianul

Statistica Aprilie: 6 W – 0 L