Pronosticuri handbal - Rhein Neckar Lowen vs Melsungen - Bundesliga


Pronosticuri handbal – Rhein Neckar Lowen vs Melsungen – Bundesliga

Rhein Neckar Lowen vs Melsungen

Marti, de la ora 20:00, are loc intalnirea Rhein Neckar Lowen vs Melsungen, meci care face parte din etapa a30a a campionatului Germaniei la handbal masculin.

Rhein Neckar Lowen, este vice-campioana Germaniei, pierzand titlul la golaveraj in fata celor de la Kiel, in ultimele minute ale sezonului. Momentan ocupa tot pozitia secunda, la 2 puncte in spatele lui Kiel insa avand acest meci restant. O eventuala victorie ii aduce din nou in situatia de anul trecut, de a fi la egalitate de puncte insa cu un golaveraj inferior. Din Champions League au fost eliminati surprinzator de maghiarii de la Szeged, dupa o dubla mansa in care s-au marcat foarte multe goluri: 64 in tur, respectiv 60 in mansa retur. Nikolaj Jacobsen are la dispozitie un lot extrem de bun, cu Kim Ekhdal, Guardiola, Uwe Gensheimer, Schmidth, Groetzki. Fata de sezonul trecut, consider ca au un mare minus. Forma prin care trece portarul Niklas Landin nu este una tocmai la nivelul la care ne obisnuise. Poate ca este cu gandul la noua sa echipa cu care a semnat din vara, Kiel.

Melsungen ocupa momentan locul 6, ultimul care asigura calificarea in cupele europene. Traverseaza o forma grozava, reusind sa se impuna in ultimele 4 partide, inscriind de fiecare data cel putin 31 de puncte. Acestea meciuri nu sunt o intamplare, oaspetii din acest meci fiind a3a echipa din punct de vedere al punctelor inscrise pe meci, cu o medie de aproape 30 goluri. Sunt calificati si in sferturile Cupei EFH, dupa ce si-au castigat fara probleme grupa din care au facut parte.

Tinand cont ca cele doua echipe inscriu in medie 30 de goluri pe intalnire si de ultimele trei intalniri directe in care s-au marcat de fiecare data cel putin 57 de goluri, prevad un meci spectaculos, cu multe reusite.

Pronostic pariuri Rhein Neckar Lowen vs Melsungen: Se inscriu mai mult de 56.5 goluri, la o cota de 1.87, la Unibet

Scris de Adrianul

Statistica Aprilie: 11 W – 3 L