Pronosticuri handbal - Barcelona vs La Rioja - Liga ASOBAL


Pronosticuri handbal – Barcelona vs La Rioja – Liga ASOBAL

Barcelona vs La Rioja

Sambata, de la ora 17:15, are loc intalnirea Barcelona vs La Rioja, meci facand parte din etapa a24a a campionatului spaniol de handbal masculin.

Despre Barcelona nu mai sunt foarte multe de spus. V-am povestit intr-o analiza anterioara despre forta acestei formatii. Va castiga cu siguranta trofeul de campioana si acest sezon si foarte probabil va stabili un nou record de puncte marcate intr-o editie. De remarcat ar fi pofta de joc incredibila aratata de Karabatic in meciul de acum 3 zile, cand avea la un moment dat 7 goluri inscrise din tot atatea incercari. Alt lucru important este seriozitatea si disciplina pe care Xavier Pascual le-a impregnat unei echipe plina de caractere puternice. Un exemplu elocvent este meciul anterior in care desi conduceau detasat si mai erau doar 10 secunde din joc, Sorainho nu a ezitat sa mai incerce un sut.

La Rioja vine in Palau Blaugrana din postura de victima sigura. Lupta lor pentru sfarsitul acestui sezon este cea cu Granollers, pentru ultimul loc ce asigura prezenta in Liga Campionilor. Atuurile lor le-am enumerat saptamana aceasta si nu-s de neglijat. In meciul din Copa del Rey, diferenta nu trebuia sa fie atat de mare. La Rioja a trimis mingea in bara de cel putin 10 ori si a nenumarate ocazii din situatii clare de 1 vs 1 cu magnificul Saric.

Daca La Rioja va trata mai serios situatiile iminente si daca Saric va cobori la un procentaj decent, de sub 35 %, nu vad de ce nu am avea parte de un nou festival de goluri.

Pronostic Barcelona vs La Rioja: Peste 64.5 goluri, la o cota de 1.75. la Unibet

Pronostic secundar Barcelona vs La Rioja: Oaspetii nu pierd la mai mult de 10.5 goluri, la o cota de 2, la Unibet

Scris de Adrianul

Statistica aprilie: 6 W – o L