Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Austria vs Chile pariuri si pronosticuri 22.01.2021

Vineri, de la ora 19:00, in "New Capital Sports Hall", avem meciul Austria - Chile, de la Campionatul Mondial de handbal, grupa a 2-a din "Cupa Presedintelui". Ambele echipe au marcat multe goluri la acest turneu final.

austria handbal masculin

Austria masculin – Ponturi handbal

Ponturi Austria – Chile

Collins castiga - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Austria – Chile

Doua formatii care lupta pentru o clasare mai buna, acesta fiind „derby-ul” grupei. Ambele nationale au idei pe faza ofensiva si joaca un handbal rapid. Daca se va inscrie mult la inceput, presupun ca cele doua isi vor masura fortele doar in atac. De aceea, noi vom miza pe peste 60,5 goluri, cota 1.42 la Betano.

Austria

  • Austria a ocupat locul 8 la ultimul European, astfel incat erau ceva sperante pentru o prestatie reusita la acest Mondial. Macar o accedere in grupele principale, rezultat superior celui obtinut la precedenta editie. Dar Austria a avut o grupa dificila si a pierdut toate cele trei partide: 25-28 cu Elvetia, 28-35 cu Franta si 29-38 contra Norvegiei.
  • In primul meci din grupa de la „Cupa Presedintelui”, baietii lui Aleš Pajovič au dispus de Maroc, 36-22. Un ritm al jocului pe care l-au putut controla, spre deosebire de celelalte intalnire cand austriecii au trebuit sa „joace” dupa ce le-a dictat adversarul.

Chile

  • Chile participa la acest Mondial datorita unui invite primit, dupa ce-a ratat calificarea din zona Americii de Sud si Centrale, ocupand doar locul 4. Ar fi trebuit sa joace un play-off pentru calificarea in Egipt, dar cum turneul nu s-a mai putut disputa, sa luat decizia ca chilienii sa primeasca aceasta invitatie.
  • Si nu s-au facut deloc de ras, cu rezultate precum: 29-35 cu Egipt, 26-41 cu Suedia si 29-32 contra Macedoniei de Nord. Goluri multe marcate, la fel ca-n primul meci din aceasta grupa, 44-33 contra Coreei de Sud. Cel mai bun marcator din disputa cu asiaticii a fost Salinas, cu 12 reusite.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere