Handbal

Austria vs Chile pariuri si pronosticuri 22.01.2021

Vineri, de la ora 19:00, in “New Capital Sports Hall”, avem meciul Austria - Chile, de la Campionatul Mondial de handbal, grupa a 2-a din “Cupa Presedintelui”. Ambele echipe au marcat multe goluri la acest turneu final.


Austria masculin – Ponturi handbal

Ponturi Austria – Chile

Ponturi pariuri si pronostic analizat Austria – Chile

Doua formatii care lupta pentru o clasare mai buna, acesta fiind “derby-ul” grupei. Ambele nationale au idei pe faza ofensiva si joaca un handbal rapid. Daca se va inscrie mult la inceput, presupun ca cele doua isi vor masura fortele doar in atac. De aceea, noi vom miza pe peste 60,5 goluri, cota 1.42 la Betano.

Austria

  • Austria a ocupat locul 8 la ultimul European, astfel incat erau ceva sperante pentru o prestatie reusita la acest Mondial. Macar o accedere in grupele principale, rezultat superior celui obtinut la precedenta editie. Dar Austria a avut o grupa dificila si a pierdut toate cele trei partide: 25-28 cu Elvetia, 28-35 cu Franta si 29-38 contra Norvegiei.
  • In primul meci din grupa de la “Cupa Presedintelui”, baietii lui Aleš Pajovič au dispus de Maroc, 36-22. Un ritm al jocului pe care l-au putut controla, spre deosebire de celelalte intalnire cand austriecii au trebuit sa “joace” dupa ce le-a dictat adversarul.

Chile

  • Chile participa la acest Mondial datorita unui invite primit, dupa ce-a ratat calificarea din zona Americii de Sud si Centrale, ocupand doar locul 4. Ar fi trebuit sa joace un play-off pentru calificarea in Egipt, dar cum turneul nu s-a mai putut disputa, sa luat decizia ca chilienii sa primeasca aceasta invitatie.
  • Si nu s-au facut deloc de ras, cu rezultate precum: 29-35 cu Egipt, 26-41 cu Suedia si 29-32 contra Macedoniei de Nord. Goluri multe marcate, la fel ca-n primul meci din aceasta grupa, 44-33 contra Coreei de Sud. Cel mai bun marcator din disputa cu asiaticii a fost Salinas, cu 12 reusite.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.

Ponturi de top

Top ponturi sportive


Top case de pariuri