Ponturi handbal si pronosticuri pariuri

Cand vine vorba de ponturi pariuri din handbal suntem inca o data prezenti pentru tine cu analize, cote si statistici. Pentru evenimente de top nu lipsesc avancronicile specialistilor, prin acestea iti simplificam mult misiunea pentru a alege ponturi handbal.

Cauti recomandari din alte sporturi?

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei dar si CSM Bucuresti aduc an de an bucurii in randul romanilor, asta pentru ca handbalul a ramas singurul sport de echipa la care mai facem performanta. Nu este cel mai usor sport de anticipat pe bilete gata facute de azi, asta este clar, dar handbalul are doza sa de spectacol mai ales cu cateva ponturi pariuri.

Echipele de handbal din Romania joaca in Europa

Handbalul feminin dar si cel masculin din Romania stau destul de bine la nivel international. In primul rand trebuie sa vorbim de Dinamo Bucuresti care este o prezenta constanta in fazele superioare din Champions League.

Fetele deja au in background important in spate la nivel international, iar sezon de sezon le vedem la lucrupe CSM Bucuresti si Ramnicu Valcea.

Unde poti paria pe handbal?

Cand vine vorba de ponturi pariuri zilnice nu prea conteaza daca iti place sau nu acel sport, daca ai informatii utile, daca ai incredere intr-o anumita recomandare o bagi pe biletul tau, nu mai stai pe ganduri. Aceasta idee sta in picioare si pentru pariurile din extra-sport, fie ca vorbim de pariuri speciale, pe concursuri, politica si alte domenii, nu trebuie neaparat sa fim experti in acel domeniu, practic de aceea se numeste „pont” pentru ca cineva a analizat un eveniment ce are sanse bune de reusita. Asadar fie ca ai ponturi handbal cota 2 zilnica sau altele atata timp cat ele au fost analize de niste specialisti merita incercate.

Intrebari frecvente despre ponturi handbal

Nu toata lumea se pricepe la acest sport asa ca noi va oferim doar analize de la specialisti in handbal.
Inainte de a paria citeste avancronica noastra, daca ai deja o idee care coincide cu pronosticul nostru inseamna ca ai ales pariul castigator.
In general oferim pronosticuri pe numarul total de goluri, pe rezultat final dar si tipuri de pariuri pe handicap asiatic si nu numai.
NU! Toate pronosticurile sunt publicate in mod gratuit aici pe site.