Standard vs Waasland - Jupiler League - Analiza si pronostic


standard-waasland-preview
 

Standard vs Waasland – Jupiler League – Analiza si pronostic

Intr-un joc din cadrul etapei intermediare din Jupiler League, Belgia, se vor afla fata in fata Standard Liege si Waasland-Beveren, partida fiind programata sa inceapa de la ora 21:30.

Standard LIege este liderul campionatului belgian cu 29 de puncte din 36 posibile. Dupa un start fulminant, cu noua puncte victorii din tot atatea posibile Standard nu a mai reusit sa obtina vreun succes in ultimele trei runde. Duminica a avut meci greu pe terenul campioanei en-titre, Anderlecht, acolo unde a remizat, 1:1. Formatia pregatita de Guy Luzon a terminat jocul cu doi oameni mai putini, astfel ca poate considera acel rezultat ca fiind unul pozitiv. In patru din cele cinci partide jucate acasa Standard a punctat de cel putin doua ori, aratand un joc bun ofensiv. Tot de doua ori a punctat si in ultima partida interna, egaland pe final si obtinand un punct contra lui Charleroi.

Absenta importanta la gazde este fundasul ghanez Daniel Opare, acesta fiind titular in 11 jocuri din primele 12. Pe langa el va mai lipsi si celalalt jucator eliminat duminica, Wiliam Vainqueur.

Waasland-Beveren este una dintre cele mai slabe echipe din Jupiler League, aflandu-se pe penultimul loc cu opt puncte. A castigat o singura partida in acest sezon, acasa cu vecina de clasament Oostende. Dupa acel succes au urmat doua esecuri in ultimele runde, ambele la cate doua goluri diferenta. Desi nu a obtinut decat doua puncte in deplasare Waasland-Beveren a marcat in medie un gol per joc in partidele externe, doar pe arena lui Lierse nereusind sa inscrie.

In campionatul trecut Standard Liege a castigat la exact doua goluri diferenta ambele confruntari cu Waasland-Beveren.

Intr-un duel intre lider si penultima clasata nu se pune problema cine este favorita. Standard are are o cota infima la victorie, doar 1.18, WillamHill oferind urmatoarele cotatii pentru rezultatul final: 1.18 6.00 13.00. Nu luam in calcul o posibila surpriza aici, Standard avand deja trei rezultate negative succesive. In aceste conditii handicapul -1.5 pe succesul gazdelor este de jucat aici. Cei care vor sa riste mai mult pot juca pronosticul x pauza / 1 final, pronostic care la precedenta directa jucata la Liege a fost castigator. Standard are acasa doua victorii obtinue dupa ce la pauza scorul a fost egal, acelasi lucru fiind valabil si atunci cand vorbim de deplasarile lui Waasland-Beveren pierdute dupa o prima repriza incheiata nedecis.

Pronosticul nostru:
Standard Liege -1.5 avand cota de 1.53 la WilliamHill
Suplimentar: 1 pauza / 1 final la o cota de 1.80 la WilliamHill

scris de Gaby