Simona Halep vs Flavia Pennetta - Tenis US Open


simona-halep-primul-titlu-wta-18455062Simona Halep a trecut sambata seara de Mariei Kirilenko in doua seturi cu 6-1 6-0 si a ajuns in optimile US Open. Ea o va intalni in urmatorul tur pe italianca Flavia Pennetta care a ajuns aici dupa ce a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuzneţova in doua seturi 7-5 6-1, meciul va avea loc luni seara de la ora 18:00.

Romanca trece printr-o forma sezationala in acest an, dupa ce a reusit sa castige 4 turnee in doar 3 luni pe suprafete de joc diferite: s-a impus pe iarba, pe zgura si pe hard, devenind singura jucatoare din lume care a reusit asta pana acum in 2013. Simona a reusit nu mai putin de 32 de victorii in ultimele 37 de meciuri disputate, reusind sa invinga campioane de Slam si jucatoare de Top 10 WTA rezultate care au dus-o pe Simona in Top 20, fiind prima romanca dupa Irina Spirlea si Ruxandra Dragomir care reuseste acest lucru.

Cel mai important turneu castigat de Simona Halep este cel de la New Haven, in care s-a impus in finala dupa doua seturi 6-2 6-2 cu Petra Kvitova. Sa speram ca si la acest turneu de US Open la care in prezent participa, Simona va reusi sa impresioneze si sa ajunga cat mai departe intr-un turneu de Grand Slam.