Sigma Olomouc vs Ostrava - Gambrinus liga - Analiza si pronostic


Sigma Olomouc vs Ostrava – Gambrinus liga – Analiza si pronostic

Sigma Olomouc vs Ostrava

Derby pentru evitarea retrogradarii

Ultima partida a etapei cu numarul 27 din Cehia ne poate edifica asupra formatiei care se va salva de la retrogradare. Partida dintre Olomuc si Ostrava se va desfasura luni, incepand cu ora 19:00.
Sigma Olomuc se afla pe 14, la egalitate de puncte cu adversara sa de astazi, aflata pe 15 si la doua in fata ultimei clasate. In ultima etapa, Olomuc a pierdut in deplasare, cu Slovacko, scor 1-3, dupa ce in minutul 89 scorul era egal. A fost ultima partida cu Psotka pe banca, in locul sau venind Ladislav Minar. Pe propriul teren insa, Olomuc evolueaza destul de bine, pierzand doar doua partide din ultimele 10. Contra formatiilor din partea a doua a clasamentului, Olomuc nu a pierdut pe stadionul Andruv, obtinand 4 victorii si o remiza. Conducerea lui Olomuc a precizat ca unul dintre motivele care au determinat demiterea lui Psotka a fost acela de a calma lucrurile, suporterii si nu numai punand o presiune prea mare pe el, acest lucru nefiind benefic echipei.

Banik Ostrava era retrogradata certa in urma cu 3 etape. Aceasta s-a trezit insa in ultimele doua runde, obtinand doua victorii, inscriind nu mai putin de 6 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. Formatia cu 3 antrenori, Svedik, Bernady si Sloncik a umilit-o pe Znojmo in precedenta deplasare, castigand cu scorul de 4-0. Aceea a fost singura victorie din editia 2013-2014 pe teren strain. Patru remize, o victorie si o infrangere este bilantul Ostravei in deplasarile contra adversarelor din partea a doua a campionatului.

In tur, Ostrava si Olomuc au obtinut o remiza, scor 1-1, tabela aratand acest rezultat inca din minutul 18. Olomuc a evoluat in acea partida in inferioritate numerica din minutul 37. In ultima intalnire directa de pe stadionul Andruv, Olomuc a castigat cu 1-0. Si atunci am avut parte de o eliminare, in tabara oaspetilor de aceasta data, Olomuc evoluand in superioritate numerica in ultima jumatate de ora.

Uitandu-ne la rezultatele recente ale celor doua formatii, ar trebui sa vedem un ritm alert in aceasta partida. Ne atrage insa atentia faptul ca in 7 din precedentele 8 deplasari ale lui Ostrava nu s-a inscris de ambele parti. Avand in vedere ca Olomuc nu a inscris in 3 din precedentele 5 meciuri, dar si ca Banik nu a incasat gol in ultimele doua runde, inclinam sa credem ca Olomuc nu va marca nici aici. Pentru mai multa siguranta insa, o sa mergem pe faptul ca nu vor inscrie ambele formatii. Totodata, suntem de parere ca forma buna a oaspetilor nu se va opri aici si ca vor obtine macar un punct si din aceasta partida. De asemenea, schimbarea tehnicianului gazdelor reprezinta un alt indiciu pentru care sa credem asta.

Pronostic Olomuc vs Ostrava: nu marcheaza ambele, la o cota de 2.00 la Bet365
Pont secundar Olomuc vs Ostrava: Egal sau Ostrava, la o cota de 1.61 la Bet365

Ponturi mai: 5W – 3L

scris de Radu