Schwaz vs. Sturm Graz – Austria OFB Cup – Analiza si pronostic – Sydu


Schwaz vs. Sturm Graz – Austria OFB Cup – Analiza si pronostic – Sydu

Schwaz---Sturm Graz

Meci relativ usor pentru oaspeti

Astazi va incepe prima faza a cupei OFB din Austria prin 15 meciuri. Una dintre partidele programate de la ora 20:00 este Schwaz – Sturm Graz, aceasta urmand sa se joace pe arena Sports center Schwaz.

Schwaz este o echipa care activeaza in liga Regionalla West, acolo clasandu-se in sezonul recent incheiat pe pozitia a 6-a. De la finalizarea ultimei editii de campionat gazdele de astazi nu au mai disputat decat un meci amical, in acela pierzand scor 0-2 cu Dynamo Kiev. Intr-o divizie Austriaca in care absolut toate echipele au avut media golurilor de peste 2.5, Schwaz a fost pen-ultima in clasamentul meciurilor cu multe reusite, in partidele lor tabela modificandu-se in medie de 2.9 ori. Ciudat sau nu, majoritatea punctelor obtinute in cea mai recenta editie de campionat au fost obtinute in deplasari, acasa echipa avand rezultate foarte slabe. Informatii despre jucatori sunt mult prea putine si nesigure, astfel o echipa probabila care sa aibe legatura cu realitatea ar fi aproape imposibil de prezis.
{adinserter reclama2}
Echipa oaspete de astazi este fosta adversara a dinamovistilor, Sturm Graz activand in continuare in prima divizie a Austriei si luptandu-se an de an pentru un loc de cupa europeana. Baietii de la „die Schwoazn” au disputat nu mai putin de 5 amicale de la incheierea campionatului, din acestea reusind sa iasa castigatori o singura data. Numai primele doua partide de pregatire s-au lasat cu minimum 3 modificari ale tabelei, in restul meciurile fiind stranse si cu goluri putine. La fel ca adversarii lor de astazi, si elevii lui Darko Milanic au obtinut puncte mai multe in jocurile disputate pe teren strain in ultimul sezon. Nici pentru oaspetii de astazi nu am putut gasi suficiente informatii pentru a putea propune o echipa probabila care sa semene cu cea de la startul partidei.

Astazi va avea loc prima intalnire intre cele doua formatii, acestea aflandu-se la distanta de cateva divizii. Diferenta valorica este desigur si aceea una foarte mare, Sturm Graz pornind ca favorita certa care in mod normal nu ar avea cum sa piarda astazi. Dupa cum am prezentat mai sus, oaspetii de astazi au avut rezultate mai bune in meciurile disputate pe teren strain, la fel si cei de la Schwaz. Cel mai bun pariu ar trebui sa fie cel pe goluri, limita de 2.5 avand sanse mari sa fie batuta.

Pronostic principal Schwaz vs. Sturm Graz : Peste 2.5 goluri, la o cota de 1.48 la Bet365.

Pont suplimentar Schwaz vs. Sturm Graz : Sturm Graz / Sturm Graz, la o cota de 1.73 la Bet365.

Ponturi iulie : 2W – 2L – 1V

scris de Sydu.