Real Potosi - Nacional Potosi. Avem din nou parte de goluri?

Duminica seara, de la ora 22:00, avem partida Real Potosi - Nacional Potosi, din campionatul Boliviei. Cu problemele pe care le are Real, oaspetii sunt considerati favoriti in acest derby de Potosi.

Real Potosi are probleme din toate punctele de vedere. Echipa a evoluat modest in acest debut de Clausura, desi a obtinut o remiza in prima runda, 1-1, acasa, cu U Sucre. Apoi insa, a cedat la Sport Boys, scor 1-4. Nu se stie cine-i presedinte, cine-i antrenor, cand vor fi platiti jucatorii, asa ca este un dezastru total in sanul clubului.

Iar acest derby nu putea sa vina intr-un moment mai prost, mai ales ca Real este fara victorie pe teren propriu in ultimele cinci dispute.

Nacional Potosi poate sa lupte pentru primele pozitii in clasament, cel putin daca ne raportam la jocul afisat de „crini” in acest debut de Clausura. Au fost doua remize, 2-2 la Guabira si 0-0, acasa, cu Destroyers, insa Nacional a aratat destul fotbal. A condus la Montero cu 2-0 la pauza inainte sa fie egalata in cea de-a doua repriza, in timp ce cu Destroyers si-a creat 34 de oportunitati de-a marca.

In meciurile din deplasare, n-a mai castigat de cinci partide, in toate competitiile.

Ar fi trebuit sa fie un eveniment urmarit de toata lumea din Bolivia, insa nici macar nu suntem sigur pe ce arena se va juca. Guvernatorul din Potosi a avertizat ca nu va aloca arena „Estadio Víctor Agustín Ugarte” daca problemele la Real nu se vor rezolva. Fotbalistic vorbind, avem sase partide la rand de GG atunci cand Real a fost considerata gazda. Cotele arata ca Nacional este favorita, insa intr-un asemenea meci, niciodata nu conteaza problemele din tabara adversara, deoarece se da 100% pe teren.

Pont Pandurii Konta - Barty