Pronostic Fotbal - Villarreal - Atletico Madrid - LaLiga


Un duel aprins intre Villarreal – Atletico Madrid

Cu incepere la ora 19:30 Villarreal primeste vizita celor de la Atletico Madrid. Meciul se va disputa pe stadionul de la Cerámica din Villarreal.

VillVillarrealarreal se afla pe locul 6 din LaLiga cu 44 de puncte acumulate in 28 de meciuri. In acest moment se afla pe o pozitie care duce in stagiunea de calificare a competitiei Europa League. Cu un punct in spatele celor de la Sevilla si cu doar cu un punct in fata celor de la Girona, echipa gazda din acest meci se afla intr-o pozitie vulnerabila. Un ultimul meci disputat din LaLiga, Villarreal a castigat in deplasare contra celor de la Las Palmas cu scorul de 2-0. A fost o prestatie buna a echipei lui Javier Revilla care au reusit sa nu primeasca gol in deplasara.

AtleAtl. Madridtico Madrid se prezinta in acest meci dupa o deplasara in Rusia, pentru returul optimilor de finala din Europa League contra celor de la Lokomotiv Moscova. Meciul se prezenta unul dificil pentru formatia lui Diego Simeone, insa in a doua repriza au marcat nu mai putin de 4 goluri asigurand o victorie cu 5-1 si o calificare lejera in sferturi. Sansele de a o ajunge pe Barcelona au scazut drastic dupa infrangerea inregistrata pe Camp Nou, acum cei de la Atletico fiind la 8 puncte de lider. Echipa condusa de Diego Simeone are cea mai buna aparare din LaLiga cu doar 12 goluri primite in ultimele 28 de meciuri, iar sansele de a cadea de pe locul 2 sunt minime in acest moment.

Villarreal – Atletico Madrid: Head-to-Head

28.10.17 LL Atl. Madrid Villarreal 1 : 1
25.04.17 LL Atl. Madrid Villarreal 0 : 1
12.12.16 LL Villarreal Atl. Madrid 3 : 0
21.02.16 LL Atl. Madrid Villarreal 0 : 0
26.09.15 LL Villarreal Atl. Madrid 1 : 0

 

Villareal – Atletico Madrid: Pronostic

Oaspetii sunt favoriti la victorie in acest meci, inregistrand 11 victorii in ultimele 12 meciuri jucate in toate competitiile, iar acea infrangere a fost impotriva liderului, Barcelona. Villarreal a reusit sa intregistreze doar 2 victorii si un rezultat de egal in ultimele 9 meciuri disputate in toate competitiile. A fost eliminata si de Lyon din Europa League si pozitia din campionat nu este sigura deloc. Atletico Madrid are puterea de a produce un rezultat pozitiv si sa duca acasa toate cele trei puncte.

 

 

Pronostic Villarreal – Atletico Madrid: Victorie Atletico Madrid

Cota 2.05 la Unibet

Pronostic cota mare Villarreal – Atletico Madrid: Scor Corect 0-2

Cota 8.50 la Unibet

Cote online Villarrreal – Atletico Madrid