Pronostic fotbal - Valerenga - Odd - Eliteserien


Runda a 2-a din Norvegia

Cu incepere la ora 21:00 Valerenga primeste vizita celor de la Odd. Meciul se va disputa pe stadionul Intility Arena din Oslo.

ValeVålerengarenga s-a clasat pe pozitia 8-a sezonul trecut cu 39 de puncte si un golaveraj pozitiv. In primul meci al campionatului au reusit sa castige impotriva celor de la Kristiansund cu scorul de 1-0 in deplasare. A fost un rezultat foarte bun tinand cont de faptul ca echipa gazda a fost clasata in fata celor de la Valerenga sezonul trecut. In amicalele disputate inainte de inceperea campionatului Valerenga s-a descurcat bine, intregistrand 6 victorii din 11 meciuri jucate. Egalul impotriva celor de la TSKA Moscova a fost rezultatul surprinzator.

OOdddd a pierdut primul meci din campionat acasa impotriva celor de la Haugesund cu scorul de 2-1. A fost un rezultat dezamagitor pentru echipa antrenata de Dag-Eilev Fagermo, avand in vedere faptul ca Haugesund nu este o forta, dar a reusit sa obtina toate cele trei puncte intr-o deplasare dificila. In stagiunea precedenta, Odd s-a calasat pe pozitia a 6-a cu 42 de punce, fiind o performanta foarte buna. Golaverajul a fost unul dezamagitor cu doar 27 de goluri marcate si 39 primite.

Valerenga – Odd: Head-to-Head

19.11.17 ELI Vålerenga Odd 2 : 0
30.04.17 ELI Odd Vålerenga 2 : 1
28.08.16 ELI Odd Vålerenga 1 : 2
03.07.16 ELI Vålerenga Odd 0 : 1
01.11.15 ELI Vålerenga Odd 2 : 2

Valerenga – Odd: Pronostic

Odd nu a reusit sa castige nici unul dintre cele 10 meciuri disputate in deplasare in Eliteserien. Dupa infrangerea din primul meci nu va fi un meci usor pentru ei aceasta deplasare. In ultima intalnire dintre cele doua echipe Valerenga a reusit sa se impuna cu scorul de 2-0 iar acest lucru s-ar putea intampla si in acest meci. Formele ambelor echipe nu difera foarte mult, insa dupa primul meci disputat putem spune ca Valerenga este favorita acestui meci.

Pronostic Valerenga – Odd: Victorie Valerenga cu rambursare la egal

Cota 1.45 la Unibet

Pronostic cota mare Valerenga – Odd: Scor corect 2-0

Cota 10 la Unibet

Cote online Valerenga – Odd