Pronostic Fotbal: Motherwell - Celtic - Premiership


Celtic este favorita in acest meci

Cu incepere la ora 16:15 Motherwell primeste vizita celor de la Celtic. Meciul se va juca pe stadionul Fir Park din Motherwell.

MotherMotherwellwell se afla pe pozitia 7-a, pe o pozitie de play-out in Premiership cu 35 de puncte acumulate in 29 de meciuri. Mai au sanse sa prinda play-off-ul, dar va fi un obiectiv greu de atins. Patru puncte ii despart de cei de la Hearts insa Motherwell are cu un meci mai putin.  Cu un golaveraj negativ marcand de 34 de ori si incasand 39 de goluri in acest sezon, echipa antrenata de Stephen Robinson are probleme destul de mari in aparare. In ultimul meci Motherwell a pierdut in deplasare cu scorul de 2-0 contra celor de la Hamilton.

Celtic sCeltice prezinta la acest meci cu un moral foarte bun calificandu-se cu 67 de puncte de pe primul loc in play-off-urile campionatului. Liderul din Premiership are un avantaj de 9 puncte fata de locul doi ocupat de cei de la Rangers. Celtic are 3 meciuri castigate consecutiv in care au marcat cel putin 2 goluri. Victoriile au venit impotriva celor de la Rangers, Morton si  Aberdeen. Victoria cu 3-2 contra rivalilor de la Rangers a fost cel mai important rezultat din campionat pentru oaspetii acestui meci. Prin acea victorie reusind sa se distanteze la 9 puncte de urmaritoarea Rangers.

Motherwell – Celtic: Head-to-Head

02.12.17 PRE Celtic Motherwell 5 : 1
29.11.17 PRE Motherwell Celtic 1 : 1
26.11.17 BC Motherwell Celtic 0 : 2
18.02.17 PRE Celtic Motherwell 2 : 0
03.12.16 PRE Motherwell Celtic 3 : 4

Motherwell – Celtic: Concluzie

In ultimul meci din campionat intre Motherwell si Celtic s-a terminat cu o multime de goluri, scorul fiind 5-1 pentru Celtic care a demolat echipa antrenata de Stephen Robinson. Celtic este marea favorita iar o victorie din nou la scor s-ar putea repeta. Motherwell a inregistrat ultima victorie impotriva celor de la Celtic in anul 2015. Intre timp un meci s-a terminat la egalitate, iar toate celelalte meciuri au fost castigate de Celtic.

Pronostic Motherwell – Celtic: Gol in ambele reprize

Cota 1.52 la Unibet

Cote online Motherwell – Celtic