Pronostic Fotbal - Avellino - Pescara - Serie B


Doua echipe aflate aproape de play-out

Cu incepere la ora 18:30 Avellino primeste vizita celor de la Pescara. Meciul se va disputa pe stadionul Partenio-Adriano Lombardi din Avellino.

AveAvellinollino se afla pe pozitia a 16-ea cu 34 de puncte in ultimele 29 de meciuri. Doar un punct ii desparte de locurile de play-out in Serie B. In ultimele cinci meciuri jucate, Avellino a inregistrat 2 egaluri 1 victorie si 2 infrangeri. Singura victorie a venit acasa impotriva celor de la Novara echipa aflata si ea pe locul 15. Forma de moment este una slaba pentru echipa gazda insa intalnesc o formatie care trece printr-o perioada si mai proasta. Doua puncte este diferenta dintre cele doua echipe, Pescara obtinand mai multe puncte.

PescPescaraara se prezinta la acest meci cu 3 infrangeri la rand si 2 egaluri in ultimele 5 meciuri. Este una dintre cele mai slabe perioade a campionatului pentru echipa oaspete. Echipa antrenata de Zdenek Zeman nu a reusit sa marcheze nici macar un gol in 6 din 8 meciuri jucate. Ultima victorie inregistrata a fost impotriva celor de la Salernitana acasa, scor 1-0 iar de atunci au fost doar rezultate negative pentru Pescara.

Avellino – Pescara: Head-to-Head

21.10.17 SB Pescara Avellino 2 : 1
08.04.16 SB Avellino Pescara 1 : 3
20.11.15 SB Pescara Avellino 3 : 2
03.05.15 SB Avellino Pescara 3 : 2
13.12.14 SB Pescara Avellino 0 : 0

Avellino – Pescara: Concluzie

In turul campionatului Pescara a reusit sa castige acasa cu scorul de 2-1 impotriva rivalei din aceasta seara. Golurile gazdelor au fost marcate de Mancuso si Pettinari dupa ce oaspetii au deschis scorul prin Bidaou. A fost un meci controlat de Pescara insa forma lor din ultimele saptamani lasa de dorit. Avellino este favorita in acest meci dar o Pescara va cauta sa isi imbunatateasca forma iar pentru asta trebuie sa marcheze.

Pronostic Avellino – Pescara: Gol in ambele reprize

Cota 1.67 la Unibet

Cote online Avellino – Pescara